[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
大和號入面班囡囡個個都著緊身衫
班男兵點忍

搵新見心理輔導

吓 呀進擺明日日都食緊呀雪啦

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦
點解48話我隻阿寶第1turn入完艦第2turn sp回變1架? 明明呢一話佢都冇劇情
係咪bug?????
定係阿寶入艦by default sp會變1? (之前玩左咁多話都好似唔覺)

有冇高手解答

好多人都中過呢個bug

好似話會能力覺醒既機都會中bug
00 nu z zz呢d

頂, 48話已經好rush, 仲要少咁阿寶個覺醒
班男兵點忍

搵新見心理輔導

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

哇屌你劇透 有巴打新入坑追緊嫁
班男兵點忍

搵新見心理輔導

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

梳 原來就係你
班男兵點忍

搵新見心理輔導

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

不過爆左機之後睇護士人物介紹都有提到
班男兵點忍

搵新見心理輔導

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

2199 d 囡真係畫到好正
我仲玩機戰係因為等緊卡博雷 大小甲由出場咋

呢個真

我仲要埋最強之家

Og出埋alpha 3 同 w就滿足

吓,我想睇節子入og比黑正樹搞多次啵

Z本身都未必入og

Og其實差唔多要埋尾,愈來愈多作品入,後面d作品設定唔勁咁遲入已經好怪雞

同埋下集都唔知完唔完到alpha3,隨時仲要磨多一兩集,再每集加d奶粉作有排都未到z入,而且老實講句,z三集d機設都咁核突(最好已經係鋼獅,但都比唔上以往作品)

同埋alpha 3同w已經似最後既格局

@3主線同w主線可以撈埋一齊
daddy中途加入巴爾馬
我都講過好多次
下集做60話絕對可以end左@3同w
只要分地上線同宇宙線就可以解決四主角問題

唔了解既話會以為巴打你已經爆左下集og

你冇講錯
佢係平行世界已經打爆OG系列既神父

理性分析架我
首先 已經冇本錢同板凳專登整兩集og黎end左@3
呢個大家由ogmd已經知道咩料啦
完全係埋真男同真女劇情伏筆

係Z系列唔會入og既前提下
下集og將會係最後一集
3周目終於成功提前拎到哈撒圍MAP砲
但同時尊尼同日扎又冇加入到

尊尼同逸扎用返UC人打應該就得
多數都係加美尤打尊尼/逸扎,捷度打逸扎

1周目揀晒所有UC路線→獵犬3兄弟加入
2周目揀晒西曆路線→都有加入
3周見揀UC+地上→得比尼羅比加入
明明3個周目都係搵加美尤打尊尼,捷度打日扎
但係今次個結果反而唔同
究竟做錯d乜
班男兵點忍

搵新見心理輔導

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

森雪正到

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

森雪正到

新見個咀
護士對波
點解48話我隻阿寶第1turn入完艦第2turn sp回變1架? 明明呢一話佢都冇劇情
係咪bug?????
定係阿寶入艦by default sp會變1? (之前玩左咁多話都好似唔覺)

有冇高手解答

見人講敵TURN 反擊果陣用精神好易中BUG
利申:我未試過
z3 我一隻粉紅蘭斯已經夠清場
尋晚down左樓上巴打放既大和號粒seed, 清到仆街, 劇情又緊張, 好耐未試過因為打機戰追返套動畫
尋晚down左樓上巴打放既大和號粒seed, 清到仆街, 劇情又緊張, 好耐未試過因為打機戰追返套動畫

打到48, 我等爆左機先睇, 10分滿分大和號套野值幾分?

我都down緊(不過係720的seed),有排搞

J到虛脫
其實以前係改埋機都好難
而家係0改就有啲版會難
5改已經好易
上熊貓網打2199
你會發現新世界
上熊貓網打2199
你會發現新世界

dl 晒
好想impact 出remaster 版
換歌問題 如果結速游戲/重新開機
係咪就要重新設定過會?
有無人可以解答下?
好想impact 出remaster 版

以前打咗半年

護士同醫生有無偷偷扑野

護士同加藤奉子成婚添啦

森雪正到

新見個咀
護士對波

冇人提尤莉夏 機戰見佢撩頭髮個樣 套衫又暴露
好想凌辱佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞