[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我想問下甲由同真嗣點配技能同強化配件先可以令佢地極速變身

我建議你用多2架激勵期待

真嗣本身冇氣力突破界限
想玩0改0養用初號機係咪冇得變身

你可以轉用十三號機

真嗣本身冇氣力突破界限

你可以轉用十三號機

迫我用13號gay
what a sup9 setting

真嗣本身冇氣力突破界限

你可以轉用十三號機

插2個pink halo,1個打到咁上下會有,另1個要買

連parts都唔插就真係無計
終於爆一周目
引繼個5個parts揀邊個好?
暫時揀左超合金NewZ
其餘4舊揀咩好?

利申:所有Bonus關打晒拎晒DLC既parts

梗係要加攻parts/無限en>>>>>>勇者之印/鋼之魂>>>>>>>>>>其他

真嗣本身冇氣力突破界限

你可以轉用十三號機

玩緊0改0養0part0廠, 唔想破戒
唯有39話save低爆完機再由頭打過啦
好彩gay薰精神都唔錯, 有覺醒
想問吓,我打到第30版,有兩隻使徒。

打到最後,話初號機要用陽電子炮打,點樣打?要引隻野去初號機附近?

打到最後,話初號機要用陽電子炮打,點樣打?要引隻野去初號機附近?

明明就有叫你唔好理藍色果隻使徒,打新出黎果隻先

字都懶得睇想點
大家除左升大和母䃲 ,仲升邊個?

好中意撫子

泰莎

裝左個破罩+300比佢+埋B save 粒粒破罩巡航導彈

泰莎CUT IN

係海底個cut in影對腳先正

超撚正
對腳同永恆號果係女一樣咁正

真嗣本身冇氣力突破界限

你可以轉用十三號機

玩緊0改0養0part0廠, 唔想破戒
唯有39話save低爆完機再由頭打過啦
好彩gay薰精神都唔錯, 有覺醒

四0
有無巴打入歌有啲問題
毒撚古魯謝捉拉克絲

明明就有叫你唔好理藍色果隻使徒,打新出黎果隻先

字都懶得睇想點

飛字太快,我skip左....哈哈
毒撚古魯謝捉拉克絲

報仇失敗

搵下堆配件 有邊d一出場加氣力
然後技能程式搵d乜乜加氣力既技去學

魔神心

魔神心加20
用tacp買d加始初氣力ge
我記得我一出場開個勇氣就夠變zero 仲可以加速衝上去無雙
想留sp就插個奈茵乜乜乜 免費勇氣一次
毒撚古魯謝捉拉克絲

報仇失敗

比成班女角一人一句鬧

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

超撚正

海底個cut in 未見過既

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

超撚正

喺地球用果招就會出

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

超撚正

喺地球用果招就會出

屌,我仲係宇宙

係地球佢唔識飛有D難搞,撫子加速再+ExC 加速已經走左去
終於有時間玩可以買

Ps4版係咪真高清
唔知買ps4定psv版好

psv部分用3dcg製作既戰鬥畫面有明顯鋸齒(大和號,ange變形)
終於爆一周目
暫時揀左超合金NewZ
其餘4舊揀咩好?

天線 en爐

天線係咩黎?
ジャミンク裝置又有咩用?
玩日文睇唔明呢兩舊野
終於爆一周目
暫時揀左超合金NewZ
其餘4舊揀咩好?

天線 en爐

天線係咩黎?
ジャミンク裝置又有咩用?
玩日文睇唔明呢兩舊野

天線:外部重力波アンテナ
ジャミンク裝置:自己同鄰近機最終命中+回避率+10%
二周目拎到尊尼同日札
不過唔知飛左劇情好想知佢地加入係講乜
無啦啦拎到FAZZ
無啦啦拎到FAZZ

但係小綠果關就miss左,係咪要3週目先有得用佢地?

無用過個code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞