[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
丫係,玩得平行世界觀真係點可以少左Eureka 7

天獄篇都無AO就知咩事

出ao就好笑

TRUTH條ON9仔同果個沖繩黑柴弱智妹點寫先可以洗白

前面個個我都唔知
後面個個無視金毛坐正算啦

金毛正到

有集玩腳

等正傳reboot再入機戰
大家除左升大和母䃲 ,仲升邊個?

好中意撫子

答你

👍你有無G ace 到,佢 d ace好唔好用 ?

已經369個擊墜,佢ace係附近3格,格,射,技,防,閃,命+10(本身+5)

典牙神父
幾時玩fgo啫
留名

就快打完二周目

準備三周目拎白金

好中意撫子

答你

已經369個擊墜,佢ace係附近3格,格,射,技,防,閃,命+10(本身+5)

成班貼住撫子行就啱架啦

好中意撫子

答你

成班貼住撫子行就啱架啦

觀音兵

好中意撫子

泰莎

裝左個破罩+300比佢+埋B save 粒粒破罩巡航導彈

泰莎CUT IN

有個位講真田問千鳥同相良關係跟住逃避走左佬,然後泰莎代答,佢個呷醋抹大個口個樣答真田,正到

然後到佢問宗介係咪愛千鳥多過佢,俾宗介秒答係

原作都係咁
不過今次FMP個劇情幾乎全部執過哂,睇左原作會覺得少少亂

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

有個位講真田問千鳥同相良關係跟住逃避走左佬,然後泰莎代答,佢個呷醋抹大個口個樣答真田,正到

原作都係咁

原作係邊個問咁夠殭

130氣變4回

全0打到39, 屌緊zero

神化初號機叫一下都無一半

三0滿氣力真三一打底力全開zero 3xxx

唔係底力9已經係讓左你
1萬5血左右就要秒佢

我見佢3萬8裝甲, 即刻熄機冷靜下
話說38話打7萬血肥沙我都要磨到佢用晒所有en彈藥先殺得死

有少少準備其實唔算難
全部超級系放部隊左面+附近放一部激勵+自身氣合氣迫一開始推爆氣力

分析+圍攻+泰坦3扣甲幫到你,同埋唔好慳精神啦,39話應該有熱血用

一直用緊呢d方法打
所以母艦已經用緊兩部有激勵, f91條撚屌揸alpha阿索龍

隻zero最後15000血唔用破防我隻安琪bb用愛出可p最勁個招都係打得14血
好彩隻真嗣有2點exc可以出破防打到最後個6千幾 ,嚇撚死人

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

原作都係咁

出fafner mjp唔該出落得ps4版既機戰
唔想比psv畫質搞衰曬 屌

好中意撫子

泰莎

泰莎CUT IN

原作都係咁

原作係邊個問咁夠殭

以下原作劇透
太平洋聖誕號事件入面泰莎被抓走上飛機(唔記得千鳥有無被捉),宗介去救後兩個人用降落傘期間泰莎自己問
因為已經有廣播劇慢慢做緊呢卷小說,四期動畫應該唔會做呢部份
出fafner mjp唔該出落得ps4版既機戰
唔想比psv畫質搞衰曬 屌

mjp
red five, blue one, gold four

泰莎

泰莎CUT IN

原作都係咁

原作係邊個問咁夠殭

以下原作劇透
太平洋聖誕號事件入面泰莎被抓走上飛機(唔記得千鳥有無被捉),宗介去救後兩個人用降落傘期間泰莎自己問
因為已經有廣播劇慢慢做緊呢卷小說,四期動畫應該唔會做呢部份

究竟隻game 個更新更咗咩
究竟隻game 個更新更咗咩

好似係40話SR條件改咗少少?
繼az 過多排就開多個革命機
機械人動畫買少見少
機械人動畫買少見少

好想革命機入機戰
機械人動畫買少見少

好想革命機入機戰

晴人
二週目撫子換呢首擺上前線簡直好似嘲笑敵軍咁

https://youtu.be/W9bY3IZODJg

一播音樂就笑出聲

一播音樂就笑出聲

笑死
機械人動畫買少見少

好想革命機入機戰

晴人

真係想睇機戰點兜符文個設定
用自己嘅記憶作為代價呢點我幾鍾意
同埋每部機都會過熱果個限制應該要諗辦法解決
如果唔係每部機出幾turn就冇得郁都幾麻煩
機械人動畫買少見少

好想革命機入機戰

晴人

革命機除左虎頭蛇尾同翔子正仆街之外都唔錯既
原作n年後有冷卻球,可以放係機戰
機械人動畫買少見少

好想革命機入機戰

晴人

革命機除左虎頭蛇尾同翔子正仆街之外都唔錯既
原作n年後有冷卻球,可以放係機戰

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞