[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我仲玩機戰係因為等緊卡博雷 大小甲由出場咋

呢個真

我仲要埋最強之家

Og出埋alpha 3 同 w就滿足

吓,我想睇節子入og比黑正樹搞多次啵

Z本身都未必入og

Og其實差唔多要埋尾,愈來愈多作品入,後面d作品設定唔勁咁遲入已經好怪雞

同埋下集都唔知完唔完到alpha3,隨時仲要磨多一兩集,再每集加d奶粉作有排都未到z入,而且老實講句,z三集d機設都咁核突(最好已經係鋼獅,但都比唔上以往作品)

同埋alpha 3同w已經似最後既格局

@3主線同w主線可以撈埋一齊
daddy中途加入巴爾馬
我都講過好多次
下集做60話絕對可以end左@3同w
只要分地上線同宇宙線就可以解決四主角問題

唔了解既話會以為巴打你已經爆左下集og

你冇講錯
佢係平行世界已經打爆OG系列既神父

理性分析架我
首先 已經冇本錢同板凳專登整兩集og黎end左@3
呢個大家由ogmd已經知道咩料啦
完全係埋真男同真女劇情伏筆

係Z系列唔會入og既前提下
下集og將會係最後一集

sc2,w,l,neo,oe,ux,bx

仲有sd gb 6都未講
尋晚down左樓上巴打放既大和號粒seed, 清到仆街, 劇情又緊張, 好耐未試過因為打機戰追返套動畫

打到48, 我等爆左機先睇, 10分滿分大和號套野值幾分?

暫時睇都有7, 8分, 重點係套嘢得25集, 好快睇完

同埋打完機戰你會發現隻game 還原度好高, 特別對白同cut in

最後沖田睇到流晒馬尿,連帶機戰玩到最後都眼濕濕

但睇返2199係2012年作品。。。仆街機戰要成五年先加人入黎。。。以前機戰真係邊套當打跟住個系列就即有, 好有號召力

v出之前有講過 之前唔入因為唔符合機械人呢個主題

騎士,三國都唔符合

gundam族生物,唔係機械人
初號機有冇辦法一出場就同步率90%?
初號機有冇辦法一出場就同步率90%?

好似冇
你ACE咗真嗣再打爆一架應該已經過90%
好想impact 出remaster 版

唔誁唔覺一講想玩返,有咩方法可以玩返impact ?

Down 個pcsx 再上網搵impact 個iso檔

玩到12關玩到
好想impact 出remaster 版

唔誁唔覺一講想玩返,有咩方法可以玩返impact ?

Down 個pcsx 再上網搵impact 個iso檔

玩到12關玩到

Thx ,down 返粒seed 先

希望我macpro late2015 iris display 玩到
終於打到最終話
parts係咪賣晒佢 可能引繼多d TacP
同埋揀5個parts有冇話每個part可以帶幾多個嫁
終於打到最終話

賣晒係會變TacP,可以計落通算TacP去下周,但就變左無得揀帶咩PARTS去下周;
同1款PARTS可以揀複數,但總共可以帶幾多PARTS就會按周目而有個上限
終於打到最終話

賣晒係會變TacP,可以計落通算TacP去下周,但就變左無得揀帶咩PARTS去下周;
同1款PARTS可以揀複數,但總共可以帶幾多PARTS就會按周目而有個上限

thx
諗住賣晒5個
終於打到最終話

thx
諗住賣淨5個
肥沙一個map炮由lv64升到lv84

最後個版?

我88

最後個版?

我88

event之後 d boss機冇左130氣脆左咁多

最後個版?

我88

本來以為好難打
用肥沙炸死晒之後就好易
用波動炮殺埋其他剩番一隻太遠行唔到過去
下rd收工

最後個版?

我88

本來以為好難打
用肥沙炸死晒之後就好易
下rd收工

原來係你
傾到過左隔離post
我冇改又賣晒d parts
一開波肥沙用魂+會心 開兩炮都打淨成萬hp 諗住逐隻慢慢打
點知之後咁易

最後個版?

我88

本來以為好難打
用肥沙炸死晒之後就好易
下rd收工

原來係你
傾到過左隔離post
點知之後咁易

你咁都認得 我係nmb post少出聲 而且都唔算係nmb飯

講番機戰
我剩係玩冇改冇育成 parts照用
今集最難都係39版 其他最多都係load多幾次就算

如果想仲難要禁埋敵turn用精神

最後個版?

我88

本來以為好難打
用肥沙炸死晒之後就好易
下rd收工

原來係你
傾到過左隔離post
點知之後咁易

你咁都認得 我係nmb post少出聲 而且都唔算係nmb飯

講番機戰
我剩係玩冇改冇育成 parts照用
今集最難都係39版 其他最多都係load多幾次就算

如果想仲難要禁埋敵turn用精神

39係我唯一要係出場布陣就預先準備既關,但比sr早左3定4個回合就過關,最關鍵始終係1回合秒zero,得就輕鬆唔得就好易出事

機械人比例有種柒味

NEW機戰?

咩黎

點睇都似流,唔洗期望

依張係當年Z2未出果陣,有條友用左成個星期畫既第2次Z假圖黎…

機械人比例有種柒味

NEW機戰?

咩黎

點睇都似流,唔洗期望

依張係當年Z2未出果陣,有條友用左成個星期畫既第2次Z假圖黎…

機械人比例有種柒味

NEW機戰?

咩黎

點睇都似流,唔洗期望

結果就除左一套 全部中晒
終於爆左一周目, if 最終話得個嚇字, 爆左幾架起劇情就開始好撚熱血, 我基本上係一部機打一架睇哂啲熱血對白

同埋我一直想問, 點解打打下啲艦會加exc, 點引發
終於爆左一周目, if 最終話得個嚇字, 爆左幾架起劇情就開始好撚熱血, 我基本上係一部機打一架睇哂啲熱血對白

total 擊墜10架,戰艦exc+1
終於都左隻2手開波。玩都第6版。

if線最主要係睇佢飛釘

if線最主要係睇佢飛釘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞