[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

暫時封game玩一排芒亨先再打全高達4周目

要全收隱藏野要行晒高達線,on9
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

求全隱藏list
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍
但係高達線已經係二週目玩過一次 諗住就算開三週都係回味多次天使龍就
今集機戰v,成堆真實型好似廢晒咁
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街
食幾野攻,開底力,有埋一round回滿en
一隻三一同zero打晒全場

仲要腳短得5格
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍
但係高達線已經係二週目玩過一次 諗住就算開三週都係回味多次天使龍就

一周目已經行過高達線,無拎到亞索龍
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

f91移動得5真係接受唔到
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍

其實亞索龍值唔值得拎
其實想問下x1同f91果d開口mode有咩用? 會勁左?
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍

其實亞索龍值唔值得拎

比有hit and run既人用再加射程parts
其實想問下x1同f91果d開口mode有咩用? 會勁左?

型d
唔係用黎散熱咩?
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍

其實亞索龍值唔值得拎

唔該巴打 唯有二週目全行高達線
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍

其實亞索龍值唔值得拎

唔該巴打 唯有二週目全行高達線

好用過個堆短腳ms
借問聲個code有d咩?
見二手區話有code無code咁分

Theme 強化parts同可以提早用OG果兩架機

thanks 巴打
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
不過zero 三一 同初號機都夠清場
有時都懶得再用佢

不過最後果招夠長射程,提子做埋SUB就可以覺醒熱血連打普通線最後BOSS1/4血
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

不過最後果招夠長射程,提子做埋SUB就可以覺醒熱血連打普通線最後BOSS1/4血

今集得zz同00係超級系高達
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

捷度勁到仆街
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

捷度勁到仆街

墜擊數過四百
終於爆三周目兼白金

係未試過拎a亞索龍

我都係差亞索龍

其實亞索龍值唔值得拎

比金格度渣變神機 我都係2週先拎到
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

strike freedom都ok

爆埋SEED都比後期D機擊中好高機率,又脆

但多招用

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

strike freedom都ok

爆埋SEED都比後期D機擊中好高機率,又脆

但多招用

除左00之外,冇出過高達
UC機D武裝柒到裂開,幾乎隻隻都要用一格強化格救亡

Unicorn都叫標準,得ZZ D武器稱得上好用
借問聲個code有d咩?
見二手區話有code無code咁分

Theme 強化parts同可以提早用OG果兩架機

果兩架機=垃圾

有F 情意結就自然會出晒兩部架喇

曉擊霸都唔係好差姐

轟仔好用d

未拎黑洞大炮前轟仔好用啲

轟仔size L精神有愛0改完勝

我都唔明點解曉擊霸會無魂用

曉擊霸打得遠hitandrun援攻lv2,
可惜, 呢d野真希波有齊之餘仲要sizeL仲要援攻+氣仲要必定爆擊, 仲要性格顏值都完勝

結論: 真希波bb>>>>>>>>>曉擊霸(倉長)

曉擊霸都係貪個MAP

但真心廢

想有幾勁? 平均值算係咁

如果打UC 線轟格殊會幾好用, 因為跟死主角, 叫有隻超級系用下, 曉就不了, 條仔好柒

部機都稱得上俾人惡搞
個黑洞炮火力同EN比例
都唔係幾識避,攻又低
反而超級型勁到仆街

仲要腳短得5格

今集剎那好雞肋
唔係唔勁
有時都懶得再用佢

捷度勁到仆街

墜擊數過四百

有map你又主力用佢好易過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞