召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
有冇人知佢邊個黎一路話自己反送中 一路覺得自己幫襯藍絲餐廳冇問題 真係好肉酸 比人屌佢偽黃即刻起曬鋼話食元氣冇問題
Sorry 睇唔到樓上已經有人post左 不斷強調自己有份做過啲咩既佢 真係好嘔心
點解可以講得出「冇人食元氣啦 但都冇人支持依場運動啦」
食少餐元氣係咪會死呀到底 我身邊好多朋友之前都好中意食元氣 依家都嬲到堅決罷食
搬哂自己做過啲咩出黎講 但依家最基本罷食美心旗下嘅餐廳都做唔到 仲講得出因為罷食會冇人支持依場運動
唔好衝出黎啦 你柒完未 好嘔心呀你李卓媛
我都認同藍店要罷食
但就唔應該judge人地食唔食藍店
畢竟都係人地自由
不過佢係咁講自己做過啲咩同埋佢啲語氣
係咪覺得自己好型
唔係講笑 佢真係以為自己好型
幫襯撐暴政嘅店同支持暴政有咩分別
咁中意食蟲蟲壽司就食飽佢。
原來真係有人信
得罪都要講句 比錢玩已經傻 仲要成皮野真係唔抵可憐
用魔法呃錢屌你老尾魔法 小學生都唔撚信有魔法啦戇鳩 卡通片咩大佬 笑撚死我
前商台個個E記都好鍾意魔法,有幫人做魔法、開班教魔法 迷信呢d野on唔on9見仁見置,不過一買一賣你情我願,搞到有金錢糾紛仲要post上網真係
岩呀 其實佢講野都好有問題
唔係話judge你食藍店
但係有良知既人經過呢啲舖頭真係會唔想入去食
大家個心都默默記住左美心 吉野家 元氣
360呢啲唔好幫襯
其實佢唔出聲無人話佢啞
我欣賞佢勇敢發表自己立場意見
其實我地係的確無資格指責你幫襯藍店既
但唔該講野啲態度可唔可以好少少
話哂都係KOL(?其實我唔知佢乜水)
態度決定高度呀
係幾皮野。。。
個占卜師好慘 睇得出條女煩過西 同男朋友有問題都是正常
個間野po左對話原來係佢唔得閒覆個女仔,個女仔就吹大話佢收左人幾萬蚊但原來實際上只係收左3次168 個女仔啲態度仲要理直氣壯咁屈人

利申:非迷信 純粹覺得單野好搞笑
我好記得佢話係街邊買返 因為個一下腦即刻醒起細個喺大陸見住啲狗就咁係街度賣

睇到有屎萊姆份以為自己睇錯
可能真係要地毯式咁睇哂佢所有片先搵得番
拿 我懷疑就係呢條片入面講
但佢Private左條片
佢拍條片之前就有人問點解養狗

其實上海麵好似係婆婆
即係再下一次就應該係奶奶的味道

佢地個咋係咪都咁港女八婆
D口吻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞