召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
Avaw拍埋3隻妖怪度靚左幾倍
39個post未貼到新post link就爆咗

[黑警家屬呃人講心事] [消費Sulli自殺扮抑鬱] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (5)
https://lih.kg/1673559
利申兩個都冇follow

當年成日話屎盆同tina蝗兩個不和,
屎盆又抄tina蝗染彩虹髮色
生日照又影到好似呀乜乜乜

我仲記得當時tina蝗啲follower多過屎盆幾萬人
今日睇,tina蝗多屎盆2kfollower count左右
應該好快會超前
其實做KOL,有冇擺個心出嚟大家有眼睇

雖然屎盆都係出廣告po,caption又on99,錯字又多
唔係讚佢但起碼叫勤力有出content

反而tina蝗youtube channel 8個月冇update
ig啲po懶係有feel咁一句”smile because you can”嘅果啲bullshit
engagement rate又低
冇develop online personality

唔知大家點睇,純粹覺得有咁好嘅平台,冇好好發展有啲浪費
當然唔止係佢,有好多香港KOL都係
除左食玩訓之外就冇其他了
屎盤啲subscribers過埋Tina添
不過兩個都係咁做作
係喎超左成10k
最做作都係兩條女生日鑊鑊都搞大龍鳳
但有冇心經營係睇得出分別
真係好認同 淨係影埋啲有feel既相 但完全冇content可言
其實Spoon都算同路人,但仲係有好多人追擊佢
呀花新片都有表態

雖然曚左d但多謝佢出聲!
因為佢做既其他野真心惹人討厭,我自己覺得同係唔係同路人係兩回事黎既,加上係自己角色上做自己做到既野,我覺得係應份既
發夢見過佢
雖則佢係同路人
但次次讀親名牌 都錯9條街
我記得tina蝗以前啱開始拍片時仲有賣下hand made 耳環頸鏈之類,唔知質量如何
但至少我會覺得至少佢係對設計有諗法,中意fashion
(當然好唔好睇就另計)

宜家除左po相之外,yt片都冇條
所以俾屎盆後來居上都唔係冇道理

我用佢兩個比較純粹係我記得佢地follower嘅差別
其實所有KOL都係
你嘅follower對你content冇左共鳴
好快就會俾新嘅人超越

生性喇各位有mon po嘅KOL
唔好以為靚樣好身材就過到世
你過氣都未過世
係,佢最新條袋片,比人鬧爆
整容整到勁怪
佢自己都認自己讀英文核突 由佢啦
反左面啦 佢地互相unfollow左大家
女人既感情好脆弱
有冇人覺得黃安啲story唔好笑
以前覺得佢個人好真 但耐咗就unfollow埋

一開bm email 嚇親
眼睫毛咩事
以前我係勁鍾意Tina蝗 勁憎屎盆(好撚造作)
但係依家對Tina蝗既感覺同屎盆一樣 都係勁黑人憎
日日都不事生產 片又唔出 淨係識得影相飲閪茶(最撚嬲係有日戰爭緊 條臭閪仲po緊閪茶) 真係抵屎盆依家贏佢幾條街
見到佢依家好似冇咩試用收 好心涼
利申:已un fo 唔知佢係咪仲有廣告 試用嗰啲收
毛同埋精
好核突啊
tina當年的確係咩都行先spoon一步,但而家就上咗岸乜都唔做又做就都廣告又無心機岀post拍片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞