召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
多謝三家姐,令到痴線西上下一心咁快推爆post

詳情可以參考:

召喚痴線西(51)
https://lih.kg/1603875

[屋企人做狗][叫手足自焚] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (2)
https://lih.kg/1618801

最後:
光復香港 時代革命
Bob叔話下次live講三家蛆

多謝咁多位絲打開turbo追擊
我地唔會當手足老馮架 三家姐
覺得馮小姐 可能了解
分分鐘bob叔都唔知邊個係三鳩姐
估計真係唔知
hi 馮小姐
好想知bob叔講個對夫妻係邊個
Carmen ho果條8婆同佢老公
一開條片聽到佢把老牛聲就聽唔落去
唔知佢老公點解可以頂到佢咁耐
不過兩個都係仆街
典型藍絲 同陳怡好fd
成日都屌9其他youtuber黎抬高自己
但次次都冇point 比人地有point咁屌返自己
呢d真係自己攞黎7

頭先bob叔話cg比佢地言語侮辱得好過分
話研究緊係咪可以從法律途經去處理
係就好lu
好想佢地收皮
真係樣由心生
Lm 好想睇翻講pkj果段live
對上post絲打講個間bbgshophk
真係平行時空
今日有提到少少
咩天都係到喊bla bla bla

但全球都知佢平行時空
淨係識講有新貨
Report呢間系店
每次見撚到班KOL小小野就好心痛 post幾十個ig
屌你今日有個女仔俾的士撞啊 你班人有無出過聲啊
又要扮知識份子 又要扮好有同理心 好撚心你地做人咪咁假啦
留名
d 藍絲都 like靠攻擊人地黎吸引人睇...
Eg. 之前屌火雞姐個個
洗版式post 貨
之後放兩張話想哭了 假到喊
食水深都算 之前偷其他鋪嘅圖 有埋人哋嘅水印 都仲可以恃住自己多followers 唔del post扮冇嘢 仲block埋人哋 真係好撚仆街
佢好似識好多明星咁
好多明星幫佢宣傳
演唱會又有合照
似係有啲底
呢兩公婆自己冇人睇又唔抵得Alfred多人睇
之前喺度屈人哋買view
依家人身攻擊catgirl 肥同生野
明明自己又肥又有煙屎牙
多Haters又話人哋收錢五毛 真係活係自己世界
終於有人講
想知除左呢間絲打們會睇邊間多
唔想follow佢

偽中立撚咁
咩第一次見銀行唔開
又咩天都哭了 下兩秒又post新貨

仲要dm兩日先覆一次
冇睇開佢地 聽完bob叔live之段睇cg澄清個段片
聽到我勁撚嬲屌佢老味 個咩carmen ho同佢老公
加埋都成百歲人啦 少少尊重都唔撚識
佢話人地肥西 我夠可以話佢臭閪
群埋啲垃圾咩陳怡馬蹄露班廢柴到 以為自己好撚紅
心地咁撚差 落地獄啦屌!!!!
除咗report佢地啲野仲有咩可以做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞