召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
Hello 蝦乾廚藝呢家野唔係用靚啲既廚具擺盤影相搞曬effect就變好架
屌你成兜濕紙巾球放入水入面又當一味餸
長期食蝦乾煮嘅嘢會唔會營養不良?
其實真是好柒 一睇就知唔係煮開飯
間唔中煮一兩次都要打哂飛機咁 都算
煮到狗飯咁好心就唔好post啦
一陣你老公俾人笑食狗糧就唔好啦
衰啲講句
我煮俾隻狗食個兜鮮食都吸引過你成枱狗飯
想知點知唔係煮開飯?
好貼切
碟魚啲芫荽蔥全部生嘅煮都冇煮過 正常咁樣煮啲蔥點都會同啲蕃茄黃花魚一齊煮下 等條魚香啲冇咁腥
就算放生嘅上去裝飾 都會切絲切粒 睇落靚啲
點會好似求其扔啲餸頭餸尾落去咁核突
煮開飯煲開湯嘅人又點會因為滾咗煲狗飯咁嘅水打哂飛機post相
再講個有煮開就會知咁樣整肉丸會好似鼻涕廁紙
落肉片一樣味 又好睇啲 仲冇咁麻煩
仲要係廁所啲cheap cheap抹手紙
喂呀 俾你地講完我睇唔返係肉丸啊
屌 真係好似
有冇Google過呢個台妹?
有黑料,極無恥
佢個名hannah huang 再睇相關搜尋
你咁講完再望返張相好想嘔
好似去camp 一大圍枱食嗰啲但用le cruset 裝
其實蝦乾都係業配人地d飾物先係度扮fd, 真係好撚假
不過呢條台妹都唔係d咩好人,咪一拍即合
同pkj一樣抄抄抄抄
都唔係抄咁簡單
係直接copy and paste
咁其實整所有料理 包括佢好撚自豪嘅溏心蛋
一google都百鳩幾個食譜架啦
佢可以唔撚使再嘥心機分享 又唔係整得特別標青
連隻蛋都切得唔齊就唔好拎黎打飛機啦
成日強調「好耐冇做、隨便做」「第一次做、撞手神」都好好食
講到自己好有天賦咁
相信呢度大把絲打真係求其煮都煮到一餐俾人食嘅飯而又唔會覺得自己好叻囉
好心佢見識少就返鄉下啦
乜狗屎垃圾都曬一餐 好失禮呀
屌你笑到仆街
咪就係 會唔會見到杜汶澤煮乜撚嘢狗屎垃圾都曬
人哋正路都係煮九大簋先曬㗎嘛
覺得自己煮撚埋啲狗屎垃圾都好撚威啊
連啲咁撚基本嘅餸都煮到好似狗飯咁
你真係好撚失敗啊蝦乾 失敗都算
仲要自己攞嚟7喺度懶叻
你咪就係懷仔講嗰種 千祈唔好娶嘅女人
真係鄧你老公可憐
娶到你呢個一啲內涵都冇嘅港豬
搞緊野都淨係識得玩IG嘅垃圾
見到佢用麵包機整麵包 唔係手揉都算
我屌 仲要用預拌粉收下皮啦好無
利申: 烘培撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞