召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
聽係街邊買
新片佢話係巷仔執喎
但我幾肯定係我上面個講法 因為我係睇佢片知
不過佢世界女 成日陰d陰d講大話
我都記得係買 但唔記得左邊條片
講起J Lou呢個偽abc有無表過態,點解可以咁平行世界咁嘅,又係sell本土
這麼醜的妞就唔好放上嚟
我都記得係買

自從懶係sell香港人講廣東話但係又要扮自己中文退步
明明就係香港大扮曬abc banana咁
唔明用全廣東話拍片有咩咁失禮
條仔就算啦可能真係由細到大冇必要講廣東話咪唔撚學
越黎越假唯一好處係真係靚同大波既,可惜混完個樣asian得濟
sell香港人但係屌先表態就
唔知怕咩,佢啲觀眾好多都係識有限中文既歐美黃皮鬼黎啦
唔係話有個大嬸好惡就問佢要唔要之後就比錢買咗咩??
好多真abc follow佢但驚咩姐佢?
啱呀,佢啲follower好少講普通話既abc,大多數似係香港/廣東第二三代,照計唔係好怕小粉紅就真
我諗咪又係sponsor,啲化妝brand好撚小氣
我都記得係買
類似係街邊見到 跟住覺得隻狗好慘驚佢之後唔知會點所以買左
咁小事都要講大話真係好撚假
化妝brand好小氣但過多期米又係send pr gift比你。大佬b今時今日重收到 j lou驚乜
靚同大波??? 大隻賓妹就有佢份
同埋你地會唔會諗得太多,又咩follower又咩sponsor
有啲人根本就係港豬唔care,每日最著緊就係化妝自拍玩ig
大佬b同亞視暗星今時今日仲生存到上曬岸,真係無咩可以怕
越大個樣就越賓
啲pr仲打飛機話似gal gadot係咪傻咗
咁同yani姐之流比係靚dd嘅
好歹都係真混血
beauty beggar呢個時勢仲有sponsors收既咩?
佢個樣認真係普通賓妹樣喎,同埋大波得黎肥呢,肥仔波
又肥又矮
大佬b仲有得收?
碌呢堆comments真係笑死
個個聽到隻狗來源都唔同
好心Liz唔好講咁多大話啦
有,不過係得返d開架無專櫃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞