召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
研究左12個鐘都係咁撚樣衰佢都係慳返啦
Signature橙tone正式進化做signature Greek tone
想講依家搞到落filter都係一門學問,有D咩調色KOL(台灣好多),會拎自己「辛苦研究」既filter數據黎賣錢、收錢開班教人、做giveaway「禮物」 香港代表有整餅個個咩cookingsiulam(個人ig係ss.lamm)

同以前玩論壇整banner整icon
加個調色psd檔無分別
咁都有得賺

。。。。
㩒錯未打完
又話休息 又要感受風景 不被social media支配
最後用12個鐘p圖
我以為"花了12小時研究"係串緊佢
點知原來真係出自屎盤把口
大佬呀唔好咁痴線啦
希臘?邊一忽希臘?睇過?
佢條腰係唔係扭親?
應該係風濕
屎盤真係好中意post埋d懶係自然又比人睇得出好撚作狀既相
見到個cookingsiulam整隻新加坡旅遊filter 以後每去一個地方旅行就有一隻新filter 發達大計
條女未標價錢 希望唔好有傻豬買

今次真係長知識... 原來咁都叫平淡
咁好多人生日要返工蛋糕都未必有得食
係咪叫折墜...
好嘔心
屎盤又抄TinaTina一兩年前已經玩緊自己生日但giveaway比viewers 係咪我太敏感 但我一聽到就諗起Tina
佢仲要懶特別話 你地冇聽錯 係我生日但我想送禮物比你地
連個giveaway嘅形式都一樣
「你地無聽錯」,講到自己好撚大方咁,咪又係R sponsor一蚊都唔使出。又話咩無商業成份,benefit送咁多野俾你唔係宣傳唔通真心賀你生日咁高興?
佢講到今年唔係著到靚靚咁
原來佢先24
以為佢28快30
諗起啲港女fd 特登租酒店拎汽球
然後再面書打happy birthday to me 個下
唔知點解會想恥笑佢地
中大email好正
特別既味道係咪有豬肉味既牛肉?
佢好中意著 十張相八張都係呢對
其實我覺得條裙幾好睇 本身有少少想買
但同對鞋真係唔襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞