召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
屌你咁既人都俾view佢賺連登唔啱你
死返去香討
兩個KOL搞婚外情被我發現,爆唔爆出嚟好?
https://lih.kg/1649475

依條友blocked
雖然唔記得點解block
一係五毛 一係on9
唔知係邊個好媽媽呢
想知
屌你侮辱chip and dale
佢咩樣咩pose我no comment
有兄弟姊妹受到黑警性侵 有姊妹死得不明不白
仲可以笑得出?我無說話好講了

Stand with hk?
No, Disney first
我估Ava Wong
睇到好撚尷尬

SARAH CHEUNG呢條臭西係咪可以冇良心到咁?依個時候仲可以拎香港加油做影相工具!!希望你永生永世都唔好再返香港搵食!屌你老母!
條女好醜
同意, Tina靚d
絲打勁野
佢依加泊到好碼頭就馬上有左
之前真係唔知俾人中出過幾次
建議楊生個仔等個B出世記得去驗DNA
從來都冇見過佢話去進修美容方面嘅知識
突然就開左間美容店
都幾恐怖
呢個真
最基本都要去學下進修 同搵d人練下
咁啫係點
之前有人cm話見到佢出過嚟幾次,又講佢肯出post表態
但係佢而家又去奶共奶到冇咗小熊維尼嘅迪士尼玩(幾個story都tag晒香港迪士尼全寫,似係廣告)
係咪我厚多士咗
反黑警暴力≠反送中≠ 反巴結中共
係Tina Wang Zhan Qing
嚇死咩屎盤
之前咪屌過佢去旅行話咩心情最輕鬆既一次
點知又有人跳出黎話佢去過發夢點點點
大佬出去發夢一回事
除左話去左一兩次發夢之外 其實睇佢ig都幾歡樂
唔似係真心擔心緊香港囉

老實講佢咪靠住一兩次發夢掩飾自己仲係平行時空
去旅行散心唔係錯
但佢有冇思考過話咩最輕鬆既一次
對唔對得住其他前線手足 或者死左既手足?
人地日日都食唔安 心驚膽戰 驚比人拉 被消失啊 最輕鬆喎咁都講得出

去一兩次發夢大哂? 認真呢度大班巴絲weekly都有

屌我都係咁話 佢其實根本就係攞光環
我真心無一刻相信佢係有心
碌佢ig 最近d posts 同stories都明喇
真心想問
點解箍極牙都咁哨?
仲要推介比人
笑撚死 乜嘢叫烘焙妝
家陣焗蛋糕啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞