召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
見到好多外國youtuber都開始 sell 抖音張自己資料自動送中
睇埋其他KOL先 上面好多都唔知佢邊個

以下呢班廣告同合作片多上面果d好多囉
基本香港出新化妝品護膚品出都搵佢地宣傳
呢到個個都10-20萬followers 最少都3-4萬
下面呢班影響力更加大 要講離地佢地更加離地

Pumpkin jen 得化妝品野

Tina 冇發表任何野 靚天空相

Sue 冇期望過 只作紀錄

Spoon有出一張直播黑白相

Jessica照樣無理

Chinchin 全日24小時內神隱

Suenn 一直無表態 生完只出個女相
間ig shop都無表態

三家姐抑鬱中

但其實只用今日唔可以作準
三家姐前幾日有出文宣同行程表
Liz印象中前日人權法案都有出過story
Spoon就好似一直有repost

想問呢到kol前幾日有冇出過關於社運既野?
因為唔想怪錯同路人 請各位補充資料
三家姐都計 佢真係不了啦
Agger
絕對唔會話佢係同路人
三家姐比人屌完先岀文宣同行程表炸
Mira塊面大過人地1/3
仙仙老左咁多
仲有D肥媽味
新人LMSue Chang 記得以前佢ig 個profile 有打埋個中國國旗
見到個三家姐叫人唔洗擔心佢真係笑死人
你係瑞典會有咩事 今日大把人出左去 要擔心都擔心出左去嘅人啦
幾時擔心你啊 擔心你食唔夠生蠔
咁佢又冇錯 人地山東婆黎
以絲打你既邏輯
倫敦金班經紀都係真誠想幫你財富增值幫你賺錢啦?
好嘔心 由六月到依家一次聲都冇出過
仲要刪埋profile個中文名同香港旗
完美演繹點樣當香港係condom用完即棄
連佢細佬妹都有repost過啲新聞叫香港人小心啲 佢做人家姐有冇覺得慚愧
Spoon呢D時候仲係度做緊代購,post張黑白相就代表自己有關注賺錢就賺錢啦,講到自己做義工幫人買野咁,好反感
merry so唔係平衡時空
根本唔係黃 而家唔敢出聲驚比人群屌咋
上次大堂密碼單嘢就知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞