召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
想問polly有冇表過態?冇跟開佢ig
有repost新聞 文宣 話好嬲之類
但無印象佢有po出去遊行

點解啊liz翻左黎香港但完全無提起過 係咪見三家姐比痴線西鬧到咁 所以唔敢提起自己翻黎香港做野啊

好驚嚇
邊張before邊張after呀
我連呢間鋪頭想sell咩技術都唔知
成日都係before好過 after
我記得佢話係領養 唔同版本
呢間野係照妖鏡黎
佢上個story就係講緊sulli (韓國女團個女仔)
因為受到太多網上批評而患上抑鬱症 所以自殺
屎盤係想表示網上言論可以對一個人影響好大
之後就再po𠵱張story

係 你啱 佢𠵱段話係可以對應返社會嘅事
可能係彥琳 可能係sulli 但都可以反映自己內心感受姐?
講嘢可以唔止一層意思㗎嘛?
我get到佢都暗示緊網民對佢好mean
令佢令到好多批評 想我哋做人善良啲 有錯咩?

你可以話我諗到佢好衰 但唔可以話我無諗過就齋屌
我就係用咗大腦諗嘢之後 覺得佢段話有言外之意
想笑下 係咪唔得?
得 所以你咪已經放左上黎
想人一齊笑
同埋repost 定自己打 對於𠵱段說話有咩關係?
同樣係spread out緊同一個正面信息姐

不過 其實似係你唔用大腦就話我亂屌佢
明明連狗連豬同魔腦咁可愛
屎盤 加埋隻emoji 唔係屌/不屑咁你係想表達啲乜
就算真係有言外之意叫網民唔好對佢咁mean咁有咩問題
點啊?又搞雙重標準?
咁你咁講 𠵱到大把嘢都唔洗再放上嚟講啦?
邊個黎?無人識
嗰頭話人哋spread out正面訊息 呢頭cap上嚟話想笑吓
咁我又真係唔明個笑點喺邊喎 你解說吓
我覺得唔算照妖,應該只係真實一面蘋果個種真係可以由靚女變醜,但呢間野post個D同我想像中既佢地一樣,都係冇濃妝冇filter冇執相就走曬樣
留名
慘過醫院飯
左右調轉嘅before & after?
咁啱見到片尾有yaki上東張西望
不過唔係呢集
yaki上cctvb講整容失敗
聽日記得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞