召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
直覺覺得佢地係一齊去左慶祝
8個鐘同7個鐘前 張枱都有啲似
我諗山東未整個時都係咁上下
佢個女真係咁多KOL媽媽中最醜既一個
之後雲西係story po左張合照相
雖然遮左隔離個樣 但隔離個個又係着黑色hoodie
岩岩想cap返張相但佢好似del了
同埋起碼好多觀眾之前話呀花面色黃同腫
佢都有認 同埋我見佢啲新片面色好左勁多同塊面無咁水腫
認真想知佢點改善
係,我都欣賞佢個人好正面亦樂意接受意見,觀眾feedback佢會嘗試去改善,唔似好多kol一見到負皮就話人地係haters,淨係識話人地要攻擊佢又唔諗下其實自己有問題
大撚把錢,第時同呀妹一齊返泡茶國整返好個樣啦
醜人多作怪
生得唔靚真係唔好整呢啲古靈精怪樣 正正經經影相唔得嘅⋯⋯
以醜遮醜
咁my princess yoyo 都mark up得幾高下,我行咗幾間印尼鋪都搵唔到,但其實好無用㗎
烘下塊包都懶
雖然佢呢個時勢重買名牌係港豬咗啲
但真心同期上曬岸嗰班得佢一個會重keep住岀片又接受其他人意思
我都覺得佢啲片好睇過以前 至少佢唔會好似蝦乾咁講咁多廢話
佢好似酒都唔擺
佢老公真系好慘
肉都無得食
最經典就係火鍋得個幾條菜同少少肉
召喚痴線西(53)
https://lih.kg/1678453

開定先
系你⋯⋯
世球人應該冇人食到佢煮嘅廚餘,見到就唔開胃,一餐半餐當減肥清腸胃就算,日日咁食法真係變厭食
每次見到佢廚神上身打飛樣,廚餘都左影右影真係屌咗出聲,笑到不行啊
每日都期待大廚蝦乾會煮啲咩俾我哋笑下
Pish

係同條柒頭波仔一齊啦 對面條友黑長袖
同感我第一眼睇都以為佢老公個碗係飯 佢自己食烏冬
屌點知唔係 係冇晒湯而索到發脹嘅公仔麵 仲要肉都冇舊 得炒蛋配下 成個早餐都乾爭爭
公仔麵配左蛋就要乾啃麵包 連蛋治都做唔到
點食得落
Boris 媽咪仲係未follow但ex就仲有 雲西點做呢啲小動作都無用啦 一睇就知boris 完全唔想公開
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞