召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
佢阿哥仲要係前線指揮官定咩督察
係咪呢啲時候仲要俾錢黑警家人賺呢
咁多韓國KOL係咪仲要揀睇佢

幾個月以黎 得幾日分享一兩個post加幾個😢😢😢就當係
咁點解其他人又要狙擊三家姐
根本黑警家人就要罷睇
唔狙擊都唔好睇啦好心
膠到爆
見到佢句做人正面啲開心啲個人會靚啲

黑警死全家
可能生活無憂既 但錢應該俾唔多同埋錢係無人嫌多
你信呀?
你知喺連登用emoji會俾人屌㗎可?
唔知嘅話我依家講你知 屌你唔好再用emoji
首先黑警死全家!
歐陽白露阿哥係狗 佢絕對唔係無辜 同埋佢係嚴重雙面人同世界女 睇佢關於反送中同黑警濫權濫捕既表態已經睇到
佢隻狗既事件我了解唔多 但我理解到既係點解隻狗係自己買/領養都可能搞到唔清唔楚 咁樣好難令人唔懷疑你加上 作為一個KOL一定有人鍾意你同埋唔鍾意你 你唔想俾人話你咪做事光明磊落d 唔好咩都收收埋埋 到俾人周到既時候先出黎講一兩句至於話佢拎領養光環唔係無理由 一開始就話領養之後改口話係同阿豬媽買咁樣唔係誤導觀眾咁係咩?
睇你d用詞用語連登好似唔太岩你 返BE同d sis討論好似岩你多d 人善則美 對嗎?
不過都to be fair
BE班editor今次都叫有表態
有幾個keep住repost文宣同黑警啲仆街野
雖然成日出叫春飛機文,又賣濕鳩廣告,但大是大非前唔會自我審查都算係咁
咁我覺得佢地決定咁都唔意外
如果唔係我覺得男方都唔需要出聲
但生完結完繼續玩 條女都無得出聲
反正實會有女明知佢結左婚都照痴埋身
欲戴皇冠必受其重啦
楊生仲有個private ig 唔知有冇po過佢呢
睇到啲emoji已經唔撚想睇
返be bk啦屌
樓上條emoji撚乜撚野事
係連登用emoji真係好肉酸
好撚on9 睇到好老尷
要講嘅話Jadelam同Brandy都算犀利
同一日香港人岀去搵命搏 佢就行街飲茶買名牌
佢地真係可以一啲感覺都冇 犀利
兩個女岀世唔會諗下佢地將來?
對佢地黎講
有咩事咪移民囉
反正大把錢
睇好多離地親子kol
都係完全平行時空
eg: amoebababy, chowchowland
佢地ed有錢 咪又係送仔女去外國 就算
佢地點會點香港有咩困難

同埋最近睇eli個ig 佢去外國好似係物色緊買樓
證明佢又係想一走了之
根本冇撚愛過香港

幾個月黎乜撚都冇post 活係平行時空
屌撚哂ed人全家
emiwong, tinawzq, JLou, ICU, PKJ夠係啦
真係平行得我以為佢地係另一個世界
做下樣都無
Chowchowland 一開始都有po 吓bless HK 嗰啲,後期完全無
不過佢呢啲真係上流社會嘅人都未必覺得自己係KOL
豆媽恨做星媽恨到乜咁
見到Pkj呢啲真係好想嘔
明明中學大學都係深水埗讀 貼地到冇得再貼地
離地到真係以為自己係上流人士咁款
崇洋到仆街 去美國讀到兩個sem又扮美國留學 咁崇美但我肯定問佢咩係美國人權法案佢一定答唔出
佢講嘢好三家姐
其實痴線西一向都係咁撚Mean架啦
不嬲鐘意批評啲KOL樣衰黑化妝柒咁莫需有架啦
唔明佢係到做大愛撚做乜
好明顯佢就無追開痴線西啦
夠竟佢係哪裏來的自信令佢夠膽po張虎背出黎
佢真係當自己係中產咁,扮離地,其實住緊個到只係租返嚟啫,淨係識買名牌衫袋去堆砌自己個價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞