召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
佢個friend係咪del左個Story
個態度點樣可以咁衰
佢forever有種明明冇做d咩 但都好嬲打嘅感覺
2個都咁黑人憎
鬥虛偽
mira個雙下巴
咁佢真係冇乜點讀書
但係都算心地善良
出嚟講叫人哋諗清楚先好整容
以自己作為一個反面教材
好過啲讀咗好多書嘅KOL 心地唔好 但聰明用好多嘅語言藝術去 掩飾
雖然佢真係冇乜點讀過書 講嘢都有啲蠢 但係起碼佢好真 唔會話好乞人憎好假嗰啲
但是冇乜點讀書唔係呃靚妹錢嘅藉口囉
佢又點會唔假呢
為咗錢買埋啲濕鳩減肥餅 假Con
介紹無牌美容院 假到仆街囉
仲有幫陳美玲再之前間無牌醫美診所賣廣告
又賣埋啲萬兆中心嘅大陸假con 佢在都叫有得叫好人
重有佢上東張西望講到自己受害人咁明明韓國醫院嗰度叫佢唔好加假體同免費幫佢整但要拍片宣傳。佢就唔聽話死都要加而家岀事就扮受害人。人地醫院就真係多得佢唔少,免費同佢做手術唔聽建議然後重要唱人地
其實點解鼓勵領養,係因為幫襯寵物店會助長無良養殖場,liz無論有無畀錢呢手個動作,都係救緊街邊一隻無人要嘅狗,drill佢「真領養」「假領養」有咩意思

應該繼續狙擊佢個黑警阿哥就真!起碼出師有名
哩個妝幾好我覺得好似幸福人妻樣 好過成日化啲白到癡線偽韓啦
佢堆friend其實成班都唔細,個硬係仲有陣好濃嘅mk味
因為佢哋係老mk
真係唔識欣賞 成個look好娘
我睇左d咩bad taste到呢
呢set好少少,但咁樣著出街的話真係好奇怪囉
on9
又黎If you can beat them, join them?
依家咪大把手足區選囉
不過好大機會被dq姐

狗女係到up,你覺得自己係柒婆 係度息事寧人?
絲打坐咗幾多年
心地善良整張假cert賣大陸con扮韓國con
叫人滾水淥con柒撚咗仲死撐
賣減肥餅呃啲小妹妹
灌輸「屙=減到肥」嘅概念
自己唔讀書但就笑鳩ive講師冇料到
根住話讀書冇用,俾懷仔反擊就今天打到昨天的我
同ex分咗手之後啲貓貓狗狗都唔知去晒邊

心地善良?係唔係唔殺人就叫心地善良?
如果係嘅話咁我唔否認佢好過popo囉
不好笑
是啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞