召喚痴線西(52)

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
同好小
唔係呱 咁樣衰都仲有
又係佢阿麻既味道 佢n年前都教過人整上海麵 都係話細個佢阿麻成日煮俾佢食
蝦乾乜都整色整水但整出黎既野食每樣都係普通到無得再普通 但佢都唔會放過任何可以塑造佢成為賢妻既機會
亂派既d pr

死港豬 post下文宣好難?淨係識靠呢啲野搵錢 垃撚柒圾
經濟越不景氣,唇膏越好賣
一樣有眼耳口鼻
聖心呀嘛 同埋大學好似city
隻狗點黎 都有咁多個版本係咩料
之前睇佢片話係街邊啲小販到買返黎
屌 我仲諗係咪自己記錯左屈錯佢

近年黎最輕鬆的一次
之前仲扮哂野 得閒無事repost一兩張文宣
而家原形畢露喇
去旅行都唔係問題
不過唔知點解講得出話係心情輕鬆囉
做戲好心做全套喇屎盤
所有資訊真係唔得,因為好怕會有咩事發生?
Upmud9?唔睇就無野會發生?
香港呢幾個月日日都有不公不義既事發生緊啦
究竟係d牛肉唔新鮮 色水似豬肉
定炒碟垃圾都要落重 filter
文盲屎盤
Sor自膠 原來佢將一個說話分左兩行
屌以為自己寫新詩咩
真係唔係話幫佢但我好明白佢 佢有出過去 同喺香港心情真係好差 如果有假我都想出去輕鬆下
我寧願睇另一個混血youtuber
好早就拍個一位
會唔會係以前啲q&a講過呢
佢無講係買喎 不過佢最新條片的確無講呀豬媽既出現
但我幾肯定係我上面個講法 因為我係睇佢片知
不過佢世界女 成日陰d陰d講大話
隻狗點黎 都有咁多個版本係咩料
之前睇佢片話係街邊啲小販到買返黎
會唔會係以前啲q&a講過呢
佢無講係買喎 不過佢最新條片的確無講呀豬媽既出現

太長唔quote哂全部
而佢係新片度講既野同呢段又唔算有沖突喎
只係冇提到個賣/唔要隻狗既大嬸姐
真係世界女自帶拯救流浪狗嘅光環
其實佢真係算係咁,對比其他港豬kol扮表態,佢po啲文宣都算做有用既
究竟依條女想點撚樣 係有骨氣小小就咪撚幫襯啦 明知美心太子女用假新聞抹黑示威者你都要比錢人賺
好撚嘔心呀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞