TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

呢架板車應該係計fd2之後tomy界另一個神話

呢架野明明量產都要炒

黎到香港,唔炒都變炒 ,仲要本身TLV貨唔多

日本都炒到過萬,唔係得香港
其實車仔炒起係成個亞洲都起到炒

真係好撚灰 明明54 civic又係量產當日放18蚊都唔屌既貨都有人用500蚊500

相返日製限定就500都無人屌

部54 見花晒,殘車都要兩舊up

掉返轉諗,玩返日製車好過,淨買手工都超值

屌 呢架野1984年限量3000放500蚊架都未必有人收
不過就益左我呢啲日製玩家

日制車相對抵玩好多,而家一個type r 閒閒地幾舊水起錶.... 架板車之前日本上網訂list price 55折連稅3000 yen 都狗都唔屌,出左兩日日本先忽然大規模斷市。

$500一架板車或一架越製type R?我$1200 買呢3架日制好撚過

今日再入2部tomica板車

架tlv邊到入

等下水

圍爐
TOMICA 車仔有冇辦法改裝加個車座?
星座N仔fb group 拍賣而家$910
積車都比人推到8百,仲有咩無可能

咩group

Tomy 車仔純自由買賣區
積車都比人推到8百,仲有咩無可能

買日野架car carrier 拖頭藍色都得啦

架tlv邊到入

等下水

幾時先有得買到
巴打荃灣邊到入架
依排去槍街 信和 現時點都搵唔到
我架86等緊佢車佢去換engine架

我係香港果邊入,下水貨期未有鋪答到

咩group

家陣買賣最活躍係咪呢個gp?

多好野放囉 其他grp用黎散死貨

咩group

呢個group都算傳奇,
本身係個柒頭漁夫版主開嚟釣水魚,
點知而家變咗玩拍賣執好嘢

咩group

以前得一個漁夫釣水魚
而家多一個大師兄網水魚

架tlv邊到入

等下水

幾時先有得買到
巴打荃灣邊到入架
依排去槍街 信和 現時點都搵唔到
我架86等緊佢車佢去換engine架

我係香港果邊入,下水貨期未有鋪答到

等得好心急
買左最新個部60號運送車頂住 ...不過差好遠
放車上去放唔到 要再細d既車先得

成萬yen有現貨,咁你等唔等

咩group

反而想知點解d人收收埋埋咁多車

水魚就難講 始終落bid既野就無得迫
但啲貨起碼罕少少 唔好下下拎啲通常品出黎放

咩group

幾年前啲車仔好平唔值錢,
買一箱FD2都係等如而家買兩架

順帶一提 我而家有大量旅巴放 有意可以搵我

咩group

幾年前啲車仔好平唔值錢,
買一箱FD2都係等如而家買兩架

往事只能回味

順帶一提 我而家有大量旅巴放 有意可以搵我

個車場幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞