TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

今次連底都冇爆

lee d 貼買返黎其實係點樣?

好玩

今次連底都冇爆

自己印㗎 本來係一張水貼底紙

師兄你架食好熟口面
條女好索

今次連底都冇爆

師兄你架食好熟口面

係 你係車會同好會同埋車天都見到我 根本就係直線自爆

你行得正企得正姐,我出真名可能要表演生吞豬車或者在車壇永久消失架啦

今次連底都冇爆

師兄你架食好熟口面

你行得正企得正姐,我出真名可能要表演生吞豬車或者在車壇永久消失架啦

e椅依! 巴打。。。我支持你架!
呢到我相信好多人企你個邊
利申我都唔妥車壇黑社會

今次連底都冇爆

師兄你架食好熟口面

其實我影車啲背景,都好易起到底

今次連底都冇爆

師兄你架食好熟口面

其實我影車啲背景,都好易起到底

師兄印得靚喎
照計唔太難 去玩具一閣/omocha睇下

唔該巴打, 玩具一閣我search到了
但係請問omocha係咩?
search到個fb page, 但係只係賣公廁熊?
陽巨出左list 1, 4 得100架
gg
gg

少成咁?後欄出好多貨~~
照計唔太難 去玩具一閣/omocha睇下

唔該巴打, 玩具一閣我search到了
但係請問omocha係咩?
search到個fb page, 但係只係賣公廁熊?

Omocha係觀塘工廠區
有賣車仔同好多迪屎尼公仔玩具
我覺得可以上淘寶搵下
之前我都有搵過d舊既迪屎尼車仔
香港同ebay都無 最後淘寶搵到 不過就黑晒lin
要自己翻新個底同Lin
gg

玩巨炒貨收埋後門賣是常識吧
gg

有行家講佢地覺得大阪入貨唔順利,在岡山會場開嘅第二日諗住轉地頭搏一搏,點知岡山第二日開場1粒鐘1 4 全斷,毛到買唔到條。

好玩

新個架白色GTR靚?
gg

有行家講佢地覺得大阪入貨唔順利,在岡山會場開嘅第二日諗住轉地頭搏一搏,點知岡山第二日開場1粒鐘1 4 全斷,毛到買唔到條。

玩巨收皮啦
愈做愈衰

後欄出貨即係搵人頭放炒價?
[quote]陽巨出左list 1, 4 得100架
gg

玩巨收皮啦
愈做愈衰[/quote]

好多方法,呢個係其中一個,又可以格仔舖出,又可以日本本土走,賣東南亞又得,總之就唔舖頭賣同開團賣
[quote]陽巨出左list 1, 4 得100架
gg

玩巨收皮啦
愈做愈衰[/quote]

好多方法,呢個係其中一個,又可以格仔舖出,又可以日本本土走,賣東南亞又得,總之就唔舖頭賣同開團賣

格仔鋪出先fatfat
豬車去到$350
童人又發癲
童人又發癲

小撚氣到呢⋯⋯面果浸條數見多個人就串柒柒,窮人檔野d大佬應該大部分都痴撚線......
童人又發癲

好幼稚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞