TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

hks整到厭

TL n仔整HKS

仲以為條友又開埋啲單機放車post
屌你老母 竟然有人 275蚊都要隻豬
350 civic ? wtf
又帶頭造起個價
光頭佬fat fat la.....

新車

有出呢架咩tomica
利申Porsche fan

京商

我都係porsche fans
但盡力儲緊任何落場車系列

十幾年冇玩車仔聽日去拎之前買落嘅tomica 911 50th anniversary world tour 同藍色果部911
tomica而家好少出限量,好多車都大貨
食炒價正on9仔

agger

hks整到厭

好想要d水貼
食炒價正on9仔

agger

板車大貨就好啦
食炒價正on9仔

agger

板車大貨就好啦

板車好似係TomyTec
食炒價正on9仔

agger

板車大貨就好啦

屌,老實講我都唔明板車有咩特別,無啦啦炒起左

可以放d 1/64上去玩
造工又靚
利申無買
食炒價正on9仔

agger

板車大貨就好啦

造工又靚
利申無買

頭d迷冇辦法 真係好想整拖車個幕
食炒價正on9仔

agger

板車大貨就好啦

造工又靚
利申無買

頭d迷冇辦法 真係好想整拖車個幕

拖車可以同其他車仔有互動嘛

有冇巴打知道邊度仲搵到呢兩架?普通款可以其他色

有冇巴打知道邊度仲搵到呢兩架?普通款可以其他色

太源街應該仲有,波子TL其他色出咗好一段時間,有都唔平。
會場車 目前JC應該係派足貨,fb gp好似有po話玩巨派俾"VIP"都冇派俾早hold嘅人,花生花生
會場車 目前JC應該係派足貨,fb gp好似有po話玩巨派俾"VIP"都冇派俾早hold嘅人,花生花生

VIP 制都係麻煩架啦,自己拎到咪好拎唔到咪葡萄人地。親疏有別周圍都有。JC派散貨都派到一人一手(起碼豬車都算係,梯R佬無辦理),又真係抵讚(利申:冇同佢訂)
不過果個谷差唔多間間有開團都有人彈,乜都有人嘈
岩岩睇到舊豬車3千六都有人要
認真玩唔起
認真玩唔起

洗唔洗
認真玩唔起

洗唔洗

ST 紅車頭紅盒
我都玩唔起
molamola

係jc 度hold 左但係派唔到我
豬車同mr2
molamola

係jc 度hold 左但係派唔到我
豬車同mr2

等多幾個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞