TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
波子出左

有冇圖

陽巨fb有得睇 我覺得好突然
波子出左

有冇圖

陽巨fb有得睇 我覺得好突然

無錯,我都係睇佢地自先知

唔痴尾翼了

唔痴尾翼了

白色miss左,唔追了

算唔算係口臭嘅報應

又比你快一步po
[落實搬遷] 由於一直以來很多客戶反映,到店交收時,都會因為店面空間不足而令大家迫來迫去,想交收的有困難,想用心睇下格仔的更加困難,如果遇著返大貨時候,女仕及小朋友想迫入來就難上加難。

考慮到夏天將至,一身大汗再迫來迫去,有時落完雨就更加濕上加濕!再加埋返貨........真係想開個格仔都無空間!我們絕對唔忍心見到呢種情況,無可否認現址會有較多人流及街客,但在"多做街客"及"顧客舒適"之間,我們決定選擇了後者,因為舊顧客慢慢的都變成熟口熟面的老朋友了,於是就搵個新地方俾大家買得舒適吧!

新店尚在預備中,正式開業日期仍未落實,到時一併將地址及日期給大家最新的消息吧,俾兩張施工圖大家先睹為快吧!

謝謝各位朋友一直對童人玩具的支持,我們會繼續加油的。
至於買了香檳的朋友,留返備用先吧,放心童人捱唔到幾耐的,總有一日用得著。
一閣都番左波子同架警車乜乜
各位巴打 好耐冇見
早排去完日本返嚟冇耐
一閣都番左波子同架警車乜乜

已入手

我柒左

都唔駛變埋女人既

我柒左

都唔駛變埋女人既

下次保持兩秒距離

我柒左

都唔駛變埋女人既

下次保持兩秒距離

間野點會咁易𢴇
依排做乜咁多淘寶車拍賣
轉個手賺舊水 仲要勁多水魚
依排做乜咁多淘寶車拍賣

屌,買唔撚到架HKS civic ,點知ins勁多呢d,收人18x
依排做乜咁多淘寶車拍賣

屌,買唔撚到架HKS civic ,點知ins勁多呢d,收人18x

遲下會返貨呀 你有加佢wechat一定買到
依排做乜咁多淘寶車拍賣

遲下會返貨呀 你有加佢wechat一定買到

,無加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞