TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
賣車俾客係皇恩浩蕩,真係痴尻線
作為消費者,監察店鋪係好撚正常嘅責任
講撚到派到貨俾人就好撚叻
真心覺得香港嘅巴打好撚慘

好撚撚我喺日本巴打,買車靠自己唔使求人,唔使排,唔使問有冇團,自己早啲起身就得啦 買唔到就柒就

串柒柒果d 鋪真係唔會幫襯
無咪無

今次連底都冇爆

靚呀
賣車俾客係皇恩浩蕩,真係痴尻線
作為消費者,監察店鋪係好撚正常嘅責任
講撚到派到貨俾人就好撚叻
真心覺得香港嘅巴打好撚慘

好撚撚我喺日本巴打,買車靠自己唔使求人,唔使排,唔使問有冇團,自己早啲起身就得啦 買唔到就柒就

串柒柒果d 鋪真係唔會幫襯
無咪無

聽日公佈新店地址!?
窮人又追擊玩巨
窮人又追擊玩巨

其實幾好睇,小朋友齊打架!
窮人又追擊玩巨

其實幾好睇,小朋友齊打架!

又有花生食,又有平車買
最好打餐死
窮人又追擊玩巨

好事嚟
俾陽具啲客知道多啲間啲仆街營商手法

至於銅人就又得佢叫春, 你唔係行家根本影響唔到你, 仲可以食下花生。老老柒柒$65 civic 豬車賣一架蝕一架
窮人又追擊玩巨

好事嚟

至於銅人就又得佢叫春, 你唔係行家根本影響唔到你, 仲可以食下花生。老老柒柒$65 civic 豬車賣一架蝕一架

窮人係串,不過真係有誠信,好少聽佢坐地起價
窮人又追擊玩巨

好事嚟

下,標648円都蝕?

利申 : 兩間都唔幫襯
窮人又追擊玩巨

好事嚟

下,標648円都蝕?

有時d 野唔是平就係大晒
窮人又追擊玩巨

好事嚟

下,標648円都蝕?

650yen 賣$65 係基本營利, 時間 機票 鋪租唔值錢?
學之前師兄話齋, 呢批車大把門路放出去, 堆貨放日拍又得, 格仔鋪又得, 甚至賣晒俾南亞佬都fat fat。
窮人又追擊玩巨

好事嚟

下,標648円都蝕?

650yen 賣$65 係基本營利, 時間 機票 鋪租唔值錢?
學之前師兄話齋, 呢批車大把門路放出去, 堆貨放日拍又得, 格仔鋪又得, 甚至賣晒俾南亞佬都fat fat。

人地又唔係平到以本傷人,大家咁多間舖都有份入場做貨好公平,$65我覺得fair price啦,尤其是見到其他舖坐地起價,佢更加無平比你既理由
自己主要儲工程車、特別用途車、消防車多
跑車房車都有儲,但少啲
有無師兄都儲開工程車?

今次連底都冇爆

lee d 貼買返黎其實係點樣?

自己印㗎 本來係一張水貼底紙

其實E-Pr_nt、B_nnerShop之類嘅印刷廠商,有冇得訂造呢d水貼?
窮人又追擊玩巨

好事嚟

下,標648円都蝕?

人地又唔係平到以本傷人,大家咁多間舖都有份入場做貨好公平,$65我覺得fair price啦,尤其是見到其他舖坐地起價,佢更加無平比你既理由

平到白做嘅團而家間間都有做,如果話10算係合理,呢排d新車預訂好多都做唔到,有9.x算都算好,有時舖頭間鬥下氣鬥劈價開8算甚至更低都見過,除非佢預期yen會跌到6算或以下,如果開7.x算左右真係淨係賺miles咩

不過如果咁好眼光不如去炒外匯算,洗鬼做水貨佬咩⋯⋯
果堆組合Evo係咪未見有?
果堆組合Evo係咪未見有?

我都想搵一套9架
List 出了
List 出了

中左hoho
List 出了

中左hoho

中咗
List 出了

中左hoho

中唔到
明明係頭150個留言, 可能嫌我只訂2架
List 出了

中左hoho

中唔到

好能大既觀威呀,早問原來要即block
List 出了

中左hoho

中唔到

好能大既觀威呀,早問原來要即block

我無啦啦俾佢block 鳩埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞