TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
尋巴打 - 16歲(已破產)

之前巴打hold 左兩set 豬車 mr2 lee set 車
我想睇下你係咪兩邊都派到貨

我冇hold豬 同埋窮人都唔知有冇

我窮人同陽巨個留言都唔見左

見 hxxxnet $139

hxxxnet食屎,blacklist

係咪有巴打有興趣 我hold左架未攞 120

有呀
係邊度hold 左

陽巨後門 我攞咗之後係度話你知睇下點聯絡

lee 度興點樣聯絡?
陽巨可以俾我fb 名佢代攞都得 唔駛你周圍走

今晚比telegram你

lee 度是咪無得pm

hxxxnet食屎,blacklist

係咪有巴打有興趣 我hold左架未攞 120

有呀
係邊度hold 左

陽巨後門 我攞咗之後係度話你知睇下點聯絡

lee 度興點樣聯絡?
陽巨可以俾我fb 名佢代攞都得 唔駛你周圍走

今晚比telegram你

lee 度是咪無得pm

以前細個玩果陣周圍跌,依加見升左咁多有啲後悔

咁先係完成佢既使命 ,正確玩法

而家玩法係唔拆盒,放入保護膠盒,再入防潮箱,咁你就成功收藏一部愛車啦

無錯,錯撚晒

更正,買3架,一架儲,一架?,一架開黎玩

依家係J 盒、新車貼+直角盒已經濕晒。拆嚟玩? 不了、欣賞下盒封面電腦圖已夠

我啲盒唔撚見曬 我諗住係淘寶定個膠架跟住叮係牆擺一世

而家玩法係唔拆盒,放入保護膠盒,再入防潮箱,咁你就成功收藏一部愛車啦

無錯,錯撚晒

依家係J 盒、新車貼+直角盒已經濕晒。拆嚟玩? 不了、欣賞下盒封面電腦圖已夠

請問有無啲咩預防措施要做,
例如防潮珠洗唔洗放啲入去
星期五丁一丁車仔先

個配件咩黎?裝係邊

無錯,錯撚晒

我屋企擺緊呢個

架第六元素有迴力車嚟,好玩🙈

架第六元素有迴力車嚟,好玩🙈

師兄淘返來嘅? 架黃牛我有,淘寶59蚊勁抵玩!
!多圖多圖!
呢彈車超過癮,一彈買都唔過份!
係㗎🙈,又ok喎我覺得~😂
好過係香港買~
今日新入

個配件咩黎?裝係邊

說明書呢
今日新入

架升降台JC Hold??
!多圖多圖!
呢彈車超過癮,一彈買都唔過份!

有無巴打知道邊度買平?

我揾係屯門嘅684Shop hold的,400蚊的,可以問下JC有冇,油麻地現時點睇下有無
今日新入

係,而家會場好似轉左比黑色,好想買埋但無人開團
今日新入

我都Hold左一架 等下嚕遲下可能有,會場呢啲遲下會多啲
今日新入

呢架真心正,但係呢架車入普通大膠盒會好緊,要換雙層果隻Display盒擺先鬆動
今日新入

呢架真心正,但係呢架車入普通大膠盒會好緊,要換雙層果隻Display盒擺先鬆動

有架綠色一樣的,之前先發現原來高過常品少少,塞唔入先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞