TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
童淫柒完未?
水都唔敢飲咁威
買車仔都做到聖人 真係多得班柒頭 辛苦曬

做生意做到咁撚威,賣貨比你係恩賜,冇貨賣要全部人體諒佢,呢d乜撚野蝗蟲邏輯?佢捐番入佢老母個閪度啦。

巴打好憎佢

輸打贏要 依間野真係好撚戇鳩

我以前講過,窮人戇撚屎得把臭閪口屌鳩人認叻就識,關鍵時刻唔夠貨甚至冇貨就一句sor9ly 關人柒事。而家仲同埋班窮好會打手屌人地好串鳩佢,亞sir做嘢no need you teach,冇咁大碌鳩就唔好學人用咁大個套啦

有機會真係唔夠貨派,Civic, 豬車斷得好快

Civic 會場好似已經斷左保
有都唔交啦,日拍1600Yen一架都比人秒

咪臭係!心諗後門走都好過益散客啦。

我記得之前發夢夢到

Nismo 限定 JGTC,係online store 限定既,夜晚8點開售,標180,一樓標2百中,銅人就十算
到開售,我記得係5分鐘收皮

一樓就話有60架可以hold,銅人就話車尾燈都見唔到,打左一堆字
點知原來一樓係用同一個戶口同一個地址落,俾人cut晒
銅人就出post 笑尻人,我好記得個Facebook 係有張 7到爆炸 既相,跟住一堆人附和

最尾,架車香港炒到450,日本基本5000円以上

PS : 2間我都冇幫襯過,我記得我撘緊車用電話,寄公司1張單,寄屋企1張單,之後係yahoo 放曬

剛剛開始玩車仔,請問邊間叫一樓?
同埋可以online store買車?之後日本集運返香港?
謝謝!

孤注一扭
我係日本巴打 正常一定唔會寄日本國外
你搵集郵要睇下人地咩收費
童淫柒完未?
水都唔敢飲咁威

做生意做到咁撚威,賣貨比你係恩賜,冇貨賣要全部人體諒佢,呢d乜撚野蝗蟲邏輯?佢捐番入佢老母個閪度啦。

巴打好憎佢

即係咁,有料串得起我覺得冇問題,不過近年來成日懶型抽水又唔係真係咁堅咪屌囉。成行有邊間會咁撚閪?
童淫柒完未?
水都唔敢飲咁威

巴打好憎佢

即係咁,有料串得起我覺得冇問題,不過近年來成日懶型抽水又唔係真係咁堅咪屌囉。成行有邊間會咁撚閪?

啱呀巴打,成撚日辣鳩其他舖,懶係自己好高級咁
小圈子,又串柒,屌你老母閪,最尾咪又係同其他人一樣,攞唔攞到豬車丫?一開始我都入下去睇
屌你老母依家啲嘢又貴,間嘢又串,狗也不屌
佢有時開團係平過JC,玩巨架,我都揾JC買
我唔係嫌錢腥,我只係唔想俾錢俾人屌
起碼我去JC買,大家有傾有講幾Friendly

屋企無膠水,痴唔到個底
童淫柒完未?
水都唔敢飲咁威

巴打好憎佢

啱呀巴打,成撚日辣鳩其他舖,懶係自己好高級咁
小圈子,又串柒,屌你老母閪,最尾咪又係同其他人一樣,攞唔攞到豬車丫?一開始我都入下去睇
屌你老母依家啲嘢又貴,間嘢又串,狗也不屌
佢有時開團係平過JC,玩巨架,我都揾JC買
我唔係嫌錢腥,我只係唔想俾錢俾人屌
起碼我去JC買,大家有傾有講幾Friendly

淨吹水唔係次次買都唔會閪你面啦。你點對人,人地咪點對你囉~
今朝fb 各大渠道消息大阪(JC) 及 岡山 (戀銅會)所有type r 同豬車全滅。
我好在有某小店hold咗車第一日開場已經成功同落埋訂,其他淨hold 又唔係hold全set果d真係可以當冇hold過。
今朝fb 各大渠道消息大阪(JC) 及 岡山 (戀銅會)所有type r 同豬車全滅。
我好在有某小店hold咗車第一日開場已經成功同落埋訂,其他淨hold 又唔係hold全set果d真係可以當冇hold過。

豬車玩撚完。。。。
之前係咪有巴打話有枝銀油筆可以補救黑碌問題?
我記得嗰陣佢po埋相,效果幾好
點解童人宜加咁在意d人點講佢?,係咪換左幹部?
召喚一鳩巴打,你隻豬係jc買到? 幾銀

當初童人唔興風作浪就唔會令咁多行家/買家針對佢、依家會場賣晒fk2同豬車, 淨係1個客都唔夠派啦, 記得有個人hold 80架
利申hold 咗1 set 預咗冇

唔係Jc,係成日被串柒咕轆,尋日回敬窮人做善長果個vip群組

唔係Jc,係成日被串柒咕轆,尋日回敬窮人做善長果個vip群組

當初童人唔興風作浪就唔會令咁多行家/買家針對佢、依家會場賣晒fk2同豬車, 淨係1個客都唔夠派啦, 記得有個人hold 80架

飛機貨加串人飛機貨遠不及佢地派貨個量真係經典中的經典.....
佢地派貨個量係指呢一次大阪博派1-7號嘅貨量丫,定係2017年1月1日以來到發文當日丫,定係由佢第一日做生意開始起計就真係不得而知...... 呢招都唔用得好多次,係龍係蛇真係一舖睇清晒。

飛機貨加串人飛機貨遠不及佢地派貨個量真係經典中的經典.....
佢地派貨個量係指呢一次大阪博派1-7號嘅貨量丫,定係2017年1月1日以來到發文當日丫,定係由佢第一日做生意開始起計就真係不得而知...... 呢招都唔用得好多次,係龍係蛇真係一舖睇清晒。

小道消息,佢地應該入得齊貨喎

Hold 80架都唔會派足啦
派俾你捻去炒咩

係佢自然會大大聲周圍唱

係佢自然會大大聲周圍唱

但只係一set買果D齊,㪚訂果D就窄少少

係佢自然會大大聲周圍唱

但只係一set買果D齊,㪚訂果D就窄少少

佢緊係一set咁放,無可能有單賣
諗起上次買唔記得邊架紅白盒,要食骨咁買
咪住先 ,童人有開過訂咩
咪住先 ,童人有開過訂咩

有開團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞