TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

正過, 擺架86上去扮爆偈

全港賣晒

好想知幾時翻

咁快賣撚晒

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

全港賣晒

好想知幾時翻

咁快賣撚晒

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

而家香港無人放,amazon jp 炒上9700yen up,睇黎日本都缺貨 買住tomica 頂引先啦

好想知幾時翻

咁快賣撚晒

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

而家香港無人放,amazon jp 炒上9700yen up,睇黎日本都缺貨 買住tomica 頂引先啦

FB 谷啲人推到500 up
紫色GTR$180合唔合理

auto salon?

先達賣168

琴日先睇完
兩個禮拜前好似見到110
不過冇哂

Police GTR $380合理?
先達幾樓有得睇車?

police gtr ? 邊架? 抽選唔洗咁貴

阿聯酋個架要問巴打
紫色GTR$180合唔合理

auto salon?

先達賣168

琴日先睇完
兩個禮拜前好似見到110
不過冇哂

Police GTR $380合理?
先達幾樓有得睇車?

police gtr ? 邊架? 抽選唔洗咁貴

阿聯酋個架要問巴打

呢架抽選

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

呢架板車應該係計fd2之後tomy界另一個神話

完全估唔到,唔係就喺日本網訂得先,起碼有得玩

咁快賣撚晒

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

唔急就密切留意下水返貨時間,頭盔:問鋪頭,唔係問我

咁快賣撚晒

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

唔急就密切留意下水返貨時間,頭盔:問鋪頭,唔係問我

如果板車係ISUZU頭肯定炒得仲勁

一到貨頭2日已經賣晒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

呢架野明明量產都要炒

行貨派咗未?
估唔到呢架TLV要搶

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

呢架野明明量產都要炒

黎到香港,唔炒都變炒 ,仲要本身TLV貨唔多

板車水行差一日到

睇嚟要食炒價

呢架野明明量產都要炒

日本都炒到過萬,唔係得香港
其實車仔炒起係成個亞洲都起到炒

唔識炒,見到靚就會買黎儲

睇嚟要食炒價

呢架野明明量產都要炒

真係好撚灰 明明54 civic又係量產當日放18蚊都唔屌既貨都有人用500蚊500

相返日製限定就500都無人屌
有冇巴打揾到白色Honda Elysion 揾左好耐都揾唔到 但見過有出既

28 號?
銀白色

係呀,知唔知邊度有

呢架野明明量產都要炒

真係好撚灰 明明54 civic又係量產當日放18蚊都唔屌既貨都有人用500蚊500

部54 見花晒,殘車都要兩舊up

掉返轉諗,玩返日製車好過,淨買手工都超值

呢架野明明量產都要炒

部54 見花晒,殘車都要兩舊up

掉返轉諗,玩返日製車好過,淨買手工都超值

屌 呢架野1984年限量3000放500蚊架都未必有人收
不過就益左我呢啲日製玩家

今日再入2部tomica板車
今日再入2部tomica板車

架tlv邊到入

12號果日係荃灣買埋最後一架板車230蚊
之後個價就係咁升上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞