TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

我床下底有兩架藍的未開盒… 你有興趣的話我可以賣俾你!

真係?!?!
有興趣

我搵一搵!但我印象中個盒好似冇個金色圓形label... 收埋左一段時間唔係咁有印象… 搵到我再响度留言…

同埋我覺得開價$1450 好似太貴…

等你

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

真係?!?!
有興趣

我搵一搵!但我印象中個盒好似冇個金色圓形label... 收埋左一段時間唔係咁有印象… 搵到我再响度留言…

等你

尋晚粗略咁搵過,未搵到

今晚放工得閒D 再搵過! 我好記得有兩架嘅!!!

搵到我再影相上黎!
今日架marvel 貨車陽具喺售賣現場攪咗場大龍鳳.....
少林18乘機抽水,點知有人屌鳩佢
花生無限供應中
ha,正想講
五十步笑百步
好柒
無追一排,終於等到銅人抽水抽著火水,抵啦
繼續狗咬狗,利申兩間我都唔like
新手想問大家點睇旺角w plaza3樓果間舖

JC , 先唔理貨物質素,起碼俾到好態度你,唔撚似銅人咁俾錢人地屌自己。
當然中製日製新舊都有,雖然舖仔細,價錢中等啦
有啲日製,舊車,特注,二次過百甚至幾百都有

新手都有唔少啱價位嘅轉買架~常品價錢都叫公道
睇你住邊,住附近有冇TOMICA舖頭
如果無呢間都係首選推介個間

JC , 先唔理貨物質素,起碼俾到好態度你,唔撚似銅人咁俾錢人地屌自己。

買咗一部林寶 雖然我係間舖望咗好耐先敢入去

買咗一部林寶 雖然我係間舖望咗好耐先敢入去

服務: 好好 感覺似玩具一閣 拎多幾架無西面 任check

價錢: 中等 又係間中有平野 睇您玩開邊範 好肯定既係無乜邊架係離地價

貨品: 算多種既 但我會覺得周身刀無張利 咩都有啲咁 當然您無目標去玩車既呢間就啱您口味

利申:買過3次野only

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

真係?!?!
有興趣

等你

巴打,終於搵到了!你睇睇:

有興趣請留contact
sor bro , 佢搵個架好似係再舊版既的士黎

😅😅 原來仲有分 … 我真係冇你地咁專業… 我只係鐘情收藏一D 地區性限定版車仔…

😅😅 原來仲有分 … 我真係冇你地咁專業… 我只係鐘情收藏一D 地區性限定版車仔…

請教一下,再舊的有咩分別?

個條友搵個架係呢隻黎,首次tomica出黎香港的士,雖然個樣唔係,紅字tomy

個時其實唔多人買

到後期先再出你呢隻真正香港街見到既的士款

個條友搵個架係呢隻黎,首次tomica出黎香港的士,雖然個樣唔係,紅字tomy

個時其實唔多人買

學到野

我仲有一架澳門的士! 仲靚過香港的士!

個時其實唔多人買

呢隻成20年前出,當時紅盒常品中製日製都好都係$16-20蚊呢架野都要$40蚊埋單,除在架藍的出咗一兩年先斷市外紅綠的都蟹咗好耐先賣得晒

個時其實唔多人買

呢隻成20年前出,當時紅盒常品中製日製都好都係$16-20蚊呢架野都要$40蚊埋單,除在架藍的出咗一兩年先斷市外紅綠的都蟹咗好耐先賣得晒

等於而家既premium
想當年買咗四架,應該有十五年以上,宜家望落有啲殘。想問有冇兩手市場?
想當年買咗四架,應該有十五年以上,宜家望落有啲殘。想問有冇兩手市場?

冇市場,送畀我算啦

個時其實唔多人買

等於而家既premium

長知識了!!!

同幾位巴打講聲唔好意思… 空歡喜一場…

青色牛合理?
118初回黃牛$118
同杜拜35 $360
同杜拜冇警號牛$150
同新限量金牛$165
合理嘛
Sorry1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞