TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咪住先 ,童人有開過訂咩

2月中,不過個團hold散嘅比例遠多過開過hold set
完事了 ,唔爆底改好麻煩

係咪呢個
86 m記成300,on99你要埋佢

好老實 架野好柒 又係人有我一定要有既心態
買完就一定要話人知我有

周杰倫電影紀念品架AE86其實有無人要

買完就一定要話人知我有

梗會有人要既

買完就一定要話人知我有

梗會有人要既

好鬼衰,我想爭玩具玩添

係咪呢個

Hold set 數量同comment總數比例有10%都成問題
其實佢地咁寫真係無敵,D友仔自動波排哂隊Hold車,到唔夠貨時可以大大聲講由頭到尾一直冇講話開團 (已經唔係第一次)c,有貨既又可以大大聲跟List派貨唔愁出唔到貨,冇得輸

係咪呢個

Hold set 數量同comment總數比例有10%都成問題

其實呢個都唔係團...

係咪呢個

其實呢個都唔係團...

係咪呢個

其實呢個都唔係團...

其實都唔難明佢應該得好少散貨,原因Civic同豬車好快就斷左貨,佢地要有型夠貨派既話唯一就係食炒價入呢兩架車,但又唔可以賣得太貴,所以要用其他車補貼打番平均條數

利申: FF自己作出黎

係咪呢個

其實呢個都唔係團...

其實都唔難明佢應該得好少散貨,原因Civic同豬車好快就斷左貨,佢地要有型夠貨派既話唯一就係食炒價入呢兩架車,但又唔可以賣得太貴,所以要用其他車補貼打番平均條數

到底FK2 可唔可以延續FD2傳說

係咪呢個

其實呢個都唔係團...

$65蚊架咪睇下最後賣出幾多架囉同幾多人受惠囉,有個好窮嘅乞兒(下稱窮人)見其他人開團就出公海大大聲嗌'窮人價$65蚊,窮人一撚定有貨賣' 嘅幻覺黎引人有期望咁。當然,最後乞兒公有一水特快飛機貨都係有貨賣或者佢個乞兒地攤日撚日都有'貨'賣架啦,再者,$65蚊一架當中有邊d人或者有幾多幸運兒接受到窮人的恩賜就真係天曉得

呢d手法已經唔係第一次發生,之不過係實在太多人相信語言偽術,到頭來果d所謂拍心口說話係車大炮,仲有班丐幫同仁一齊大合唱。比人昆一次係人地仆街,一而再,再而三比人咁樣舞就係自己傻仔。

係咪呢個

其實呢個都唔係團...

到底FK2 可唔可以延續FD2傳說

可以肯定話你知TEM Civic遲早變過街老鼠,因無限量Event走幾年,你自己諗
咁等下先,我見上年架金色GTR仲係到賣緊
tem其實真係唔洗急 我夠膽講一定有極大貨 您估tomy唔想賺咩 求其拎個受歡迎少少既模 印一點上去 叫乜特注都有大把人要

新車
tem其實真係唔洗急 我夠膽講一定有極大貨 您估tomy唔想賺咩 求其拎個受歡迎少少既模 印一點上去 叫乜特注都有大把人要

紅色sls、林寶警車、金gtr,上兩年領過晒野啦
五、六年前d tem就真係limited edition 既,呢兩三年多到香港玩具節都任屌啦 兩舊水架豬車 你屌埋我果份
紅色sls、林寶警車、金gtr,上兩年領過晒野啦
五、六年前d tem就真係limited edition 既,呢兩三年多到香港玩具節都任屌啦 兩舊水架豬車 你屌埋我果份

兩舊水架豬車主要係一堆戇鳩的用家做就。有人鐘意搶貴d車你係賣家唔通野野良心價賣咩

不過等港行要多d耐性,坐底等一年。舊年d林寶LP500s,佛的士,警車jeep 今年玩具節都係一架都冇
橫掂依家都唔會正價入到手
咪等下囉
遲下又唔會貴幾嚿
一樣價
橫掂依家都唔會正價入到手
咪等下囉
遲下又唔會貴幾嚿
一樣價

咁又係.....唔急咪等下,除非鑊鑊都搶爆廠姐

新車

有出呢架咩tomica
利申Porsche fan

新車

有出呢架咩tomica

京商

新車

有出呢架咩tomica

京商

我都係porsche fans
但盡力儲緊任何落場車系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞