TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
molamola

係jc 度hold 左但係派唔到我
豬車同mr2

等多幾個月

都要等良心鋪頭有貨先掂

如果唔係都係俾人劏
molamola

係jc 度hold 左但係派唔到我
豬車同mr2

等多幾個月

都要等良心鋪頭有貨先掂

如果唔係都係俾人劏

唔洗啦,我真係唔信萬惡既萬信唔入黎擺玩具展散貨
行貨到就全世界冧價
早排日本入左fd同fc,平過香港好撚多
無記錯計返係3x蚊一架
啱啱攞Lamborghini Set 架LP500S 出黎
原來同舊嗰架已經完全唔同
我仲係咁'了'引擎蓋以為開得

係咁了 ,之前新買我都係咁了

新舊模對埋就知高低
新嗰架做到又純又厚
想請問各位大佬問咩係VIP群組?
比錢john定係買得多野就入到?

佢條gap 咁大條我咪以為都係開到
想請問各位大佬問咩係VIP群組?
比錢john定係買得多野就入到?

你講孤注果個
佢vip好似唔係隨便收人,隨機有d團比左訂佢就會比你入group ,應該係買得多加有交帶掛 好多人齋hold唔攞車,舖頭會失預算嘛
咁入VIP黎把撚咩,咪又係同街客一樣!

我見SSP果間好似VIP唔使留Hold字都有車咁,所以先問點入。

我見SSP果間好似VIP唔使留Hold字都有車咁,所以先問點入。

SSP果間仲撚西啦,開團唔開價,引你去到任開
一係開完d團炒得起/撲唔到貨,就側側膊扮無開過

講起呢條打靶又諗起佢個麵包超人set團,無咗件事,屌佢老母

佢有貨架,不過後門高價出,唔會益你班團hold既客

呢間閪嘢開團唔開價,試過訂套韓國被套裝車落埋訂成5個月先交貨,自此之後一毫子都唔幫襯。
不過今日學到新野,原來訂車同其他舖訂係可被Dq, 有專人fliter死忠出來先有機會派貨,自動upgrade VIP ,有圖有真相,有時間攪呢d不如拎多d貨益下客仔啦

呢間閪嘢開團唔開價,試過訂套韓國被套裝車落埋訂成5個月先交貨,自此之後一毫子都唔幫襯。
不過今日學到新野,原來訂車同其他舖訂係可被Dq, 有專人fliter死忠出來先有機會派貨,自動upgrade VIP ,有圖有真相,有時間攪呢d不如拎多d貨益下客仔啦

原來呢間嘢都玩vip
以為得二次有vip 添
銅人又有表示
我想問tomica 有冇出過camping 類既車仔?
銅人又有表示

睇下呢隻癲狗又係到辣人,屌你老母賣車就賣車啦,咁撚柒多口水叫你去紅館棟篤笑咩
賣到一句賣唔到兩句,單單打打咁樣好咩
童人班冚家產我屌死你地老母
J下架MR2先
有預感佢開得模會整埋小柏海MR2

無出街一排追返近期啲車先
銅人又有表示

睇下呢隻癲狗又係到辣人,屌你老母賣車就賣車啦,咁撚柒多口水叫你去紅館棟篤笑咩
賣到一句賣唔到兩句,單單打打咁樣好咩
童人班冚家產我屌死你地老母

齋講價錢同賣野手法童人同孤仔我覺得算係咁🤔
D舖頭之間恩怨關我鳩事 係有d語言偽術同方丈脾氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞