TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
黎緊出嗰部 Subaru 同 s660

黎緊5月出lee 架 是咪同toysrus 同一架黎?

5月嗰架係新模、天然黑轆

新模,bumper位

分別好似唔太大咁

toyrus 果架其實幾靚

5月20日人在日本, 可以平買

新模,bumper位

分別好似唔太大咁

5月幾號出?

新模,bumper位

分別好似唔太大咁

5月幾號出?

通常第三個星期六
啱啱買左部涼介,啲油好薄尾燈啲色又出曬界 仲有部premium fairlady仲離譜,啲骨位崩到見銀色 呢排啲車做乜鳩

premium唔係造功好d咩

睇你好唔好彩 之前買premium部白色RCF都瀨過嘢 但今次fairlady真係離譜啲 仲衰過普通紅白盒
啱啱買左部涼介,啲油好薄尾燈啲色又出曬界 仲有部premium fairlady仲離譜,啲骨位崩到見銀色 呢排啲車做乜鳩

premium唔係造功好d咩

睇你好唔好彩 之前買premium部白色RCF都瀨過嘢 但今次fairlady真係離譜啲 仲衰過普通紅白盒

我架fd中左伏

500蚊
其實點解而家個個都用拍賣形式去賣車仔?
之前都係定價咁賣
而家就價高者得 之前就鬥快

500蚊

500蚊起標
傻的嗎
其實點解而家個個都用拍賣形式去賣車仔?
之前都係定價咁賣
而家就價高者得 之前就鬥快

舊車絕版嘢冇固定價錢,係睇邊個買家肯科水多

仲有10架就齊

架nismo放幾錢
巴打 想問下lv-n101 nismo r35幾錢倒?

有小小興,但

有小小興,但

但乜?

FB拍賣Group Bid到1500

啱啱見到

FB group啱啱有人放,開價$1450

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

我床下底有兩架藍的未開盒… 你有興趣的話我可以賣俾你!

啱啱見到

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

有小小興,但

但乜?

唔知
巴打 想問下lv-n101 nismo r35幾錢倒?

淨nismo的話好似白色零舍鬼
其他應該200幾 好似係

白色nismo邊度有賣

FB拍賣Group Bid到1500

啱啱見到

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

真係?!?!
有興趣

have link?

咩group名

TOMICA同好會

1萬人嗰個?

真係?!?!
有興趣

我搵一搵!但我印象中個盒好似冇個金色圓形label... 收埋左一段時間唔係咁有印象… 搵到我再响度留言…

同埋我覺得開價$1450 好似太貴…

有小小興,但

假野? 有倒後窗既咩?
同埋係淘寶 貴先有真野

有小小興,但

假野? 有倒後窗既咩?
同埋係淘寶 貴先有真野

佢呢架話係國產改装,唔係TLV個架黎

可以點訂

可以點訂

最大個幾間都完左訂了,食老現吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞