TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
岩岩買左HKS了 ,唔知係訂定食老現,但係諗諗下HKS加思域係錯撚晒

現貨啦應該
佢都賣唔曬 上次過左3,4日都仲問有無人要
我見akado 果架咁撚貴 仲話要VIP先買得
我先買架淘寶 還掂都係放係到
想問下巴打們啲陳列架喺邊度買
睇過taobao都要200幾rmb 定已經係平
終於入到lee 架

本身想搵返 呀jack 果架
有無巴打見過有賣

終於入到lee 架

有無巴打見過有賣

有都唔平,成五舊水
終於入到lee 架

有無巴打見過有賣

有都唔平,成五舊水

咁放棄算
想問下 HKS二次啲GTR點先買到?
想問54 honda civi type r 點解而家咁高價?
想問54 honda civi type r 點解而家咁高價?

盲搶
想問下巴打們啲陳列架喺邊度買
睇過taobao都要200幾rmb 定已經係平

同求
小弟有架1979 年no. f10 made in Japan 既Porsche 935-78 turbo ,但係冇盒同好花,出面會唔會有人要?
同埋有一堆8, 90 年代既車仔,但係made in China 都會唔會有人要
小弟有架1979 年no. f10 made in Japan 既Porsche 935-78 turbo ,但係冇盒同好花,出面會唔會有人要?
同埋有一堆8, 90 年代既車仔,但係made in China 都會唔會有人要

po啲相出黎睇下 我好鍾意殘車

第一張係tomica 既
第二張係其他牌子
tomica 果張左上角架消防車同警車係1975 同1976 做
終於到我有箱開

拎左skyline了 ,麻麻地,都唔知點解買

HKS 二次?

po啲相出黎睇下 我好鍾意殘車

第一張係tomica 既
第二張係其他牌子
tomica 果張左上角架消防車同警車係1975 同1976 做

車底年底係個模具嘅製造年份,有時d長壽型號可以廿幾三十年都仲用緊同一set模

HKS 二次?

no,premium個架skyline灰色限定

HKS 二次?

紅色靚d,不過個模都係一般般。 Supra 個模正好多
想問下 HKS二次啲GTR點先買到?

銀紫電鍍定akado?

跑車就有人要
放上fb gp拍賣啦
個個巴打玩 vintage
Post 下啲平嘢先
有冇巴打儲GTR?

好正 (之前谷入面cap圖)

去到日本俾人限奶DaMe,多謝呢啲人啦

HKS 二次?

有冇相睇下

唔知玩具展會唔會有特別野執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞