TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

入晒三部
有冇人知邊到有武內樹架85
今日蘋果呢架夠癲,唔知幾屎出

集合Toyota自家跑車2000 GT Celica Supra及86之作,正是早於2014年已經現身的Toyota FT-1 Concept,一直都只能看照片,這次終於可以在Toyota九龍灣新showroom看見真身,實在興奮得難以形容。

今日蘋果呢架夠癲,唔知幾屎出

集合Toyota自家跑車2000 GT Celica Supra及86之作,正是早於2014年已經現身的Toyota FT-1 Concept,一直都只能看照片,這次終於可以在Toyota九龍灣新showroom看見真身,實在興奮得難以形容。

應該會係tomytec 期待中

TLV Neo
我要買GTR
我要買GTR

R33 ?

諗緊買頭d架R32,定Premium架R33?

而家岩行緊見到Premium$4X,Premium造工靚好多,但頭d頭盒靚d

而家岩行緊見到Premium$4X,Premium造工靚好多,但頭d頭盒靚d

買晒
想問下Honda stream係咪冇出過?

另外有無d 好既display 盒介紹?

買晒

哪有錢,阿伯母!
呢架其實是咪R34?

呢架其實是咪R34?

R33黎

買晒

哪有錢,阿伯母!

呢架其實是咪R34?

R33黎

似係R33 400R 包圍

買晒

哪有錢,阿伯母!

比你個衰仔攪到心郁郁,而家想買埋反狗城版掃把佬
呢架其實是咪R34?

R33黎

似係R33 400R 包圍

原裝黎

買晒

哪有錢,阿伯母!

比你個衰仔攪到心郁郁,而家想買埋反狗城版掃把佬

BRZ ?

STI ?

WTF!咪再post喇

感謝大大,終於cheap之堡比我刮到,仲要唔貴,有禮貌!

果日係現時d格仔鋪見到99蚊咋
感謝大大,終於cheap之堡比我刮到,仲要唔貴,有禮貌!

果日係現時d格仔鋪見到99蚊咋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞