TOMICA 討論區03

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無巴打知邊度搵到呢部 已經買齊白色同銀色,差佢搵唔到

HMV 見過

又係HMV

其實HMV 都好似幾齊 但聽人講最唔好係個防盗標籤好難甩

筲箕灣好似有,或者我睇睇有冇多啦

HMV 見過

又係HMV

無知一問,咩係HMV🙏🏻

google

咁有趣

左正常,右日拍

lee 架 同1 號有咩分別?

1號係常品來,上面個架係Nismo特別版
好似係係某個會場限量嘢

上年Auto Salon出,要排隊先買到既架架都貴架啦,更何況日本仔知道你班外國人唔買到人無哂都唔會走,見你買左幾轉就踢走,貴D都好合理

Z-tune 初初都唔太炒起(最平香港買到$200內),係今年開始突然多人搵。

香港人係咁,通地都係果時就話等佢擺下變蟹貨減價再買,到周街都無果時就衝住去貴價搶

個時真係估唔到呢架

35蚊舖頭仔買入,升到依家
以市值黎講,呢架係我最貴個架
因為我限住自己每架唔可以過100

HMV 見過

又係HMV

你唔係呀,咩係HMV...

個配件咩黎?裝係邊

說明書呢

我果盒無呢個配件, 盒上亦唔似其他有配件嘅會寫癡 / 插係邊

上網睇都無介紹

我都r 哂頭

好似係頭唇

個位係match, 但冇位裝,應該要自己痴

左正常,右日拍

好似係係某個會場限量嘢

上年Auto Salon出,要排隊先買到既架架都貴架啦,更何況日本仔知道你班外國人唔買到人無哂都唔會走,見你買左幾轉就踢走,貴D都好合理

Z-tune 初初都唔太炒起(最平香港買到$200內),係今年開始突然多人搵。

香港人係咁,通地都係果時就話等佢擺下變蟹貨減價再買,到周街都無果時就衝住去貴價搶

個時真係估唔到呢架

可唔可以拎架r34過黎比你影

好似係係某個會場限量嘢

個時真係估唔到呢架

邊款R34

HMV 見過

又係HMV

你衰咩坐左咁耐先放番出黎?

好似係係某個會場限量嘢

個時真係估唔到呢架

邊款R34

我換左鞋個架同nismo個架 ,加多架majorette R35可以嗎

架第六元素有迴力車嚟,好玩🙈

師兄淘返來嘅? 架黃牛我有,淘寶59蚊勁抵玩!

想問下黃牛有冇link

有貨就派比客開黎見人啦⋯⋯當日亞視都有喼錢開press話做得住添,結果有料嘅自然經得啦考驗。
尋日入左架靚的士,分享下

其實hotwheels個模唔差,不過d上色成日都唔靚...
第一次改色,襯番部lego,個底鑽到花晒

我都有部Lego 但唔係太想特登去買橙色油
有陣時唔捨得用tomica改車仔 唔想無左本身d字
所以買好多HW返黎改 Hw買返黎大部分都係甩皮甩骨咁 色又上得唔好 字又唔岩位

我都有部Lego 但唔係太想特登去買橙色油
有陣時唔捨得用tomica改車仔 唔想無左本身d字
所以買好多HW返黎改 Hw買返黎大部分都係甩皮甩骨咁 色又上得唔好 字又唔岩位

其實matchbox有部gt3係橙色,都幾靚,不過始終唔係同一部車

想問下黃牛有冇link

正確係39蚊人仔

【LEO 1/43 兰博基尼Aventador 康塔什 25周年纪念版 汽车模型】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TkN08H?cv=H5ZwZGRrXrB&sm=e3cb4f,或复制这条信息¥H5ZwZGRrXrB¥后打开👉手机淘宝👈

好大口氣

又係HMV

你衰咩坐左咁耐先放番出黎?

就係google左,HMV唔係CD舖咩
我記得以前都係賣DVD架喳啵,而家有賣Tomica
間間都有?

轉左型了,車仔,玩具,Tee,耳機

有貨就派比客開黎見人啦⋯⋯當日亞視都有喼錢開press話做得住添,結果有料嘅自然經得啦考驗。

不用急不用急
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/06/141401_fa98b7805189c970655e4ea3b176bb32.jpg[img]
好大口氣

佢唔撚串鳩人先 人地鬼會咁講咩
依間咁既垃圾
仲叫人退出 膠都廢撚事俾
又一次輸打贏要 正一柒頭皮
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/06/141401_fa98b7805189c970655e4ea3b176bb32.jpg[img][/url]
好大口氣

佢唔撚串鳩人先 人地鬼會咁講咩
依間咁既垃圾
仲叫人退出 膠都廢撚事俾
又一次輸打贏要 正一柒頭皮

屌佢老母啦,買賣玩具講到自己買賣股票咁
又咩車界,屌你玩玩具都咁小圈子?
童人班柒頭,我明屌你地老母呀,
我買貴我都唔撚柒去你間閪舖買
屌你老母閪童人班食屎狗全家死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞