Lihkgbiz - lihkg 創業小本守業group [1]

548 回覆
28 Like 0 Dislike
有冇IT人推介罐頭website template 寫 online store ? mobile responsive n html5 supported

IT人應該係自己build , from 0 to 1

你啱, 但係有冇人知which template is good ?

係咪wix同shopify果啲

thx, 但唔係, 我指係open source shopping cart, 我知有d, 但有巴打推介會更有信心
我一陣都整番個wix 先,整就易 冇咩人睇咁

身為IT人覺得好難

落ad好重要,當然都要落得岩
我一陣都整番個wix 先,整就易 冇咩人睇咁

身為IT人覺得好難

落ad好重要,當然都要落得岩

落ad google 貴 落 facebook 又唔係我目標客

你影開乜相 ? 有相show 就放上來睇下
有冇IT人推介罐頭website template 寫 online store ? mobile responsive n html5 supported

IT人應該係自己build , from 0 to 1

你啱, 但係有冇人知which template is good ?

係咪wix同shopify果啲

thx, 但唔係, 我指係open source shopping cart, 我知有d, 但有巴打推介會更有信心

opencart, zencart, woocommerce, oscommerce, ...etc which one is better ?
我幾鍾意第一張
有冇參加過d比賽
其實呢度會唔會有可能form到d組織係互相創業幫助既
唔係好似BNI個d咁
我指係閒時吹水,有job齊齊做/refer個d

睇左巴打個網,好似唔幾好

好似幾好 打錯

唔緊要我睇得明 多謝
你個app都加油呀
唔係好似BNI個d咁

吹水易,但一齊接job, referal, 就有可能反面

所以要大家好似做fd咁吹多d水先
唔係好似BNI個d咁

睇左巴打個網,好似唔幾好

好似幾好 打錯

唔緊要我睇得明 多謝
你個app都加油呀

個app唔為錢,應該稱唔上創業
巴打有野想問下你,telegram ok?

一路都唔想做wedding,但影呢d 搵唔到食

you can leave some keyword here so lihkg bros can contact u if they r interested
大家交流下

Lm
留名
留名

you can leave some keyword here so lihkg bros can contact u if they r interested

要諗下點解要比錢買呢啲相
邊啲人會
創業同付出時間唔成正比
有次去淘寶買左啲漂牙粉同牙線同埋個模型嗰啲亞加力盒
3日後到貨,之後半年賣哂比啲Yahoo Seller
賺左9萬

但自己公司名義搞果啲
吃力不討好

要諗下點解要比錢買呢啲相
邊啲人會

agree
我成日都諗賣相 放係深水步地下四圍賣 20蚊張
都唔夠 中上環租個地鋪 扮畫室 賣五千蚊張呃鬼佬 咁有用

想係香港搞ART 食得屎

postcard有冇得諗?
利申9up
我成日都諗賣相 放係深水步地下四圍賣 20蚊張
都唔夠 中上環租個地鋪 扮畫室 賣五千蚊張呃鬼佬 咁有用

想係香港搞ART 食得屎

postcard有冇得諗?
利申9up

good idea, sell online la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞