羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Large
Arcteryx BETA AR JACKET+ Atom lt
去日本玩會唔會太熱
Beta ar
平時係香港揸電單車會唔會太誇張
睇下幾多度囉
電單車就著皮褸
唔鍾意著皮
著緊5.11 玩爬山電單車,玩完朋友成條褲都係痴頭亡,我條褲一啲痴頭亡都無
但唔防水
Arcteryx 有咩褲揀好
香港揸電單車有咩介紹
atom lt hoody $1500算唔算貴?
可以入手
都係等black friday
幾時先開始
gore tex 防水效果睇你點保養件 jacket
29/11
想問下咁鞋要買咩brand? 想要平野
布冇可摺式風褸係防皺 budget3000以下
有冇*
齋講功能, Arcteryx Kappa Hoody 我負15度都係著佢, 有goretex windstopper 放風, 不過唔係防水. 價錢黑5買約2500 hkd. 保暖度同Aigle 你個價位既褸差不多

咁當然, 俾得6k hkd 買aigle 都有一定保暖度. 心頭好就好難用錢計
睇緊香港會唔會有north face futurelight
去旺角沙木尼搵行山鞋, 唔洗要高桶架啦, 普通鞋款或中桶就夠, 最仲要三點

1. goretex 防水
2. 個底要夠厚, 因為會凍入骨既如果唔夠厚
3. 行起黎真係要舒服, 唔好買d 樣靚但係硬角角既, 同內窿夠大你著到厚襪+薄襪2對
好似第二件暖d. 最緊要自己鍾意啦
請問香港邊到有齊碼試kappa hoody?同埋香港買邊到抵
Aigle嘅話絲打可以考慮吓rakuten或者zozotown買,平好多,上年supersale我買咗件男裝計返港幣三千幾。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞