羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
記住帶埋手套,頸巾,著厚襪,最好笠個耳罩
最頂唔順係而幾樣
唔係呀 black friday買 一個唔好彩既話十二月尾都未送到就玩完啦
爬完Post 想買件Arc'teryx Nuclei AR
但係點解上網睇唔見有既
因為官方停咗產喇
想問有冇ching有試過著arcteryx Ames,我今日試著過,覺得價錢有D貴,唔知適合咩溫度著比較多,香港著會唔會覺得太熱?
咁想買件類似功能有咩選擇
英國又大風又成日落雨
我諗應該0-10度都ok
Montbell Permafrost Light Down Parka
如果想買patagonia retro x呢啲classic款淺啡色,係咪基本上好難會特價買倒?

如果唔等照買,去美國官網買最齊?用集運買返黎都ok?

thx
有冇巴打著緊arcteryx leaf alpha lt S/XS
屌喇星 backc_untry ban左ebuy美國代運地址
有冇巴打可以分享其他代運
想買件patagonia都咁難
啱啱試bns都ban埋
我一直用shipbxo買Bad Country冇事, 巴打可以試下
咁大鑊
我用咗幾年一直相安無事
買開咩?定patagonia先係咁呢
今朝reg咗呢間再試,佢有幾個美國倉有冇話用開邊個?
Arcteryx, haglofs都有,最近一次係九月買,冇事
免稅果兩個都OK
thx兩位巴打
今朝張單用shipbao啱啱比佢cut咗

你地用香港信用卡定paypal?定關買patagonia事呢
我用信用咭, 買過四五次野都冇事
唔知係咪月經
Atom LT vs. Proton LT 點揀好?
呢個post已經毒到我買左Beta LT 同Cerium SV

入左件Alpha Jacket Gen 2
巴打喺邊買?我一直搵唔到咩網有discount
Proton LT,因為冇咁易撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞