羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
如果計香港正價,再計上網買最平個陣,平香港50%左右啦
前年轉夏個陣買左件Retro-X Fleece Vest
計埋運費5百幾HKD
唔岩聽既野,你想唔想聽?
睇體質. 有人北海道係着montbell perma frost light down parka 無問題. 有人會覺得凍. 你可以預買件夠你著見Patagonia R2 fleece 既係裡面. 咁應該係無問題. 不過我自己怕凍, 我係肯定買到最厚個件.

設計似Arcteryx 就無啦, 不過made in canada 既有 Westcomb

https://www.westcomb.com/collections/men-insulated-jacket
仲未入
想問問依家可以係邊到入手montbell perma frost light down parka 深藍色款 試過overlander搵都唔見
潮偉巴都話多過30%off 就已經可以去馬,況且到時難保你到時搶得到岩色岩碼。
二來,等到black friday先買嘅話,我諗等得黎都可以收聖誕禮物啦
請問 Arc'Teryx 既Fleece 買唔買得過?
無留意最平幾多
唔期望最平。有平2,30%都照去
可以比個價嗎?
點解唔自己買要幫襯代購?
點解佢有代運服務你會睇唔到?
邊件?
fleece 應該patagonia 出名d
想問你邊到買patagonia 多?
我好少見佢減...想買件r1/r2
係咪即係join佢地團購?
深藍橙拉鍊?
Yes 冇錯
代理今年無返呀 得淺藍色 黑色,標價再8折
巴打有冇MONTBELL STORM CRUISER JACKET賣?
大約咩價位
Thx
可以上montbell hk 睇標價 再8折 好似1990
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞