羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問下如果1 月頭去日本嘅話有冇邊款好
我預入面會著兩三件衫先著件褸
https://t.me/kk28649
LEAF Atom LT Jacket - Wolf, $1500
Atom AR Hoody - Tui, $1700
Size S,只試著過,有tag

搵水魚就去第二到啦
應該賣幾錢?
Atom ar 上網買無折都係1500左右
想請教下
12月頭去首爾 應該幾度至負幾度咁
heat tech 底衫 + 加絨衛衣 + Uniqlo 薄羽絨+ aigle gore tex 褸 夠唔夠

aigle d款靚d但羽絨既話好貴
諗緊買aigle風褸+Uniqlo 薄羽絨定買Columbia做米芝蓮人

利申:絲
邊到賣1500
邊到有?我想買件灰色
AR wo, 清跪求source
咪玩啦,我早兩年Black Friday 七折完都要1600
Aigle shell + u記厚羽絨
見過US$19x 唔知會唔會有再平啲
巴打介唔介意講邊到有HK$1500
Atom AR 我 mon 左成年,最平見過$194 USD
點樣可以冇折$1500 HKD
我覺得佢睇錯LT
想問黎緊一月頭去東京,
我得件atom lt,好似唔夠暖
特登買件atom ar又好似好傻豬
應該點解決
LT 就得既AR減極最平1500/1600
我試過著LT 12月尾去東京 頂得住
但你如果本身係比較怕凍 買AR 啦

利申低過2000$ 想入多件AR
你有件好d既shell其實LT都夠
其實著得kappa hoody, 入面係咪唔需要再著Atom LT?
十一月尾到十二月頭去關西
一件atom lt hoody 夠唔夠做?
打算買呢喺香港同埋去日本用
同埋呢件係邊修身定係闊身?
我都係呢個時間去,原來去到負幾度咁凍
驚d衫唔夠...
而家係inari負10幾度一件reecho羽絨都搞掂
開倉買先1200蚊,又輕又薄又暖又防水
kappa一件已經包哂 仲著件atom lt 係入面做咩

btw kappa 最平可以折到幾多錢可以入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞