羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
買曬兩件最好
利申:有件ATOM LT冇帽 有件ATOM AR有帽
上年19x美金入手
有冇人有與趣 alpha sv pilot色 size:L 未拆牌?
人太排骨有d大
https://t.me/kk28649
LEAF Atom LT Jacket - Wolf, $1500
Atom AR Hoody - Tui, $1700
Size S,只試著過,有tag

搵錯色
https://t.me/kk28649
LEAF Atom LT Jacket - Wolf, $1500
Atom AR Hoody - Tui, $1700
Size S,只試著過,有tag

有冇人用緊The North Face最新果件MEN’S FLIGHT FUTURELIGHT™ JACKET
嘩,好抵買呀,1700蚊
Amazon?
清 曲到圓
認真,唔好同我爭,我依家開始儲錢買
想買件長身小小厚外套 -5 至 -15左右
係外國住 冬天底過零度 短身羽絨入面加fleece勉強頂到
對腳就凍到震
想問下有無人對fjallraven有研究?我見唔多人討論
考慮跟Nuuk Parka,好似比較厚又防風防水
Fjallraven都唔錯㗎,但呢件嬲唔見佢有提人造羽祴有幾多G,無從得知佢嘅保暖能力大約去到邊
不過佢嘅防水能力唔太強,不過普通城市着夠做有突
Thanks巴打
有無人知Patagonia 官網用唔用得Bns ?
我記得
只可以用美國信用卡同地址,block左集運
官網block得好勁 死心啦
咁除咗rei backcountry 仲有咩網可以買到patagonia?
backcountry block集運都好勁,之前8折都買唔倒
買Arcteryx幾多折可以落手??
巴打請問你atom AR係咪比LT買細一個size?
因為一件regular fit一件trim fit
overlander又冇AR俾我試,驚買錯
12月去歐洲,一千蚊羽絨有無推介
U記啦
我反而AR大一個size
通常我LT入面都剩係得件tee
着得AR入面都好多衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞