羽絨/風褸/旅行用品討論[12](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
日頭加件windbreaker ok. 其實真係睇你怕唔怕凍. 北海道夜晚10度左右, 你香港10著乜丫?
Arcteryx 同 Mountain Hardwear 都唔直送香港
集運 OK
有冇巴打知香港邊度買到噴霧式DWR,同埋無乾衣機可以點處理
留名

等緊thanksgiving 睇下有冇平atom ar執
之前見到柒色做到19x USD
不過我想要黑色
好似好少網有做Patagonia?
如果有都想thanksgiving black friday 睇下
前排買左黑色 USD199
想問下香港邊度有得試Kappa Hoody
之前買過件Atom LT 中碼
但唔知Kappa Hoody個Size係咪同Atom LT一樣
Atom LT hoody size S

170cm 140lbs 男仔岩唔岩著?

想入件proteus色
我175 55kg
著XS
175 XS唔會太細咩超貼身?
12月去南韓滑雪
手頭上得一件atom ar
再加邊件好
Atom LT hoody 最平是幾折
而加我估真係無kappa hoody 試. 你最快要等到冬天就快黎個陣先會有.
加件shell.
通常thanks giving 係7折
住村屋出入都用行一段戶外路,想要件最輕既防水shell日日帶住應該邊件好?無衫袋都無所謂

暫時睇過呢兩件
- Norvan SL(呢件係咪話唔可以咩背囊
- Montbell versalite (呢件話用windstopper,係咪唔夠防水

有無巴打有多d介紹
無肚腩先考慮著xs,因為都幾現。
去到淨著hoodie baselayer同防風外套 -10幾度都係咁
Pish
有冇網介紹?
搭單問 2月頭英國
應該邊款先夠頂
做野室內ok
巴打咁堅我出年2月去芬蘭仲諗緊洗唔洗買返件Kappa
我12 月去,年頭已經買定件kappa比自己同fission sv 比女朋友
請問巴打係邊買想入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞