Fujifilm討論區(20) X-t2定X-t20

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
超新手無知一問
仲諗緊買X-T2 定X-T20好
想問跟1650鏡 同 1855鏡好?

有錢緊係XT-2 配支16-55 2.8

買1855鏡好了 無錢
仲糾結到底係咪應該買XT2 太新手

我最後選左xt-20 我又專業 而且4000差距夠買支鏡

自膠 我又唔係專業
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

如果你會長用 一步到位冇後悔

我自己覺得用熟左過幾年先換XT-3 / 4
岩岩問左星際 8280

全街星際8280? 定淨係肥花
因為有其他forum d 人話最平低見8088 痴線
想問下係咪入門機第一浸已經跌完 定係會繼續跌 不過呢家出m6 好危 好危

就係去左人地話8088 果間問
海鮮價
岩岩問左星際 8280

想問下係咪入門機第一浸已經跌完 定係會繼續跌 不過呢家出m6 好危 好危

海鮮價

都係句果 早買早響受 遲買平幾舊
請教各位,X-T2可唔可以SET用影相時用EVF顯示,影完之後係MON到顯示?
請教各位,X-T2可唔可以SET用影相時用EVF顯示,影完之後係MON到顯示?

sure
睇相時再轉view mode
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因

我睇左好多xt2 同 xt20 分別
但得出黎結果係一個重點
兩者照像拍攝同對焦速度係一樣
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因

XT20好抵玩
有餘錢入多枝35.4仲爽
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因

我意思係我新手
sor for 1999
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因

但得出黎結果係一個重點

內存係唔係都一樣?
超新手無知一問

買1855鏡好了 無錢

新手買左xt20就算
當然無錢係一個原因

但得出黎結果係一個重點

內存係唔係都一樣?

no xt20 only support ush-1
xt2 dul sd and support ush-2
但我唔玩4K長片對我無意思
另外xt2 usb 3.0
xt20 usb 2.0
我比教在意呢樣
各位師兄,請問過左保養既行貨拎去維修,如果冇左單,係咪會貴d?[black] [/black]
各位師兄,請問過左保養既行貨拎去維修,如果冇左單,係咪會貴d?[black] [/black]

Same price

唔該師兄
岩岩問左星際 8280

海鮮價

I see 應該好多人狗衝 變返原價

有時真係睇下你遇著咩sales
遇著個經理,話得事,又岩傾,佢又夠數心情好。
平兩舊或者送多樣野比你都唔奇。
岩岩玩完35.4 又幾正喎
56.2 or 10-24 下支諗定
咁多位巴打
想問之前個telegram group仲係唔係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞