Fujifilm討論區(20) X-t2定X-t20

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

收埋左部xt1好耐 今日拎出街snap下

咩鏡

35.4

直出?
入咗支55-200🤘 樣樣都好但係外變焦 一伸出黎就...

要內變焦就要升級買50-140
留明等睇sample 相
我都想入支55200

我都想入支55200

貴成倍價錢
唔係中左波同六合彩都無咩可能買

我都想入支55200

其實講性價比 重量 一定係55-200
但外對焦好核突
利申50140持有者
玩完枝56.2 apd好毒下

90f2 同 16 .4
好撚靚. 冇買錯

我都想入支55200

X-Pro2 ISO 10000 同XF50-140

我都想入支55200

富士高iso真係屈機

我都想入支55200

富士高iso真係屈機

係枝鏡夠利啫
問過豐宅 & 百記
xpro 2 報11200 好似貴左
冇冇用xpro2既巴絲要埋佢(免費)岩既可以留個tg

有無留到位拎卡出嚟?

有冇人會拍video放落mac? 啲時間會遲咗9個鐘 即係明明1點影但show出嚟就變10點...夜晚7點影,日子會遲一日嘅凌晨4點...

之前xt1以為firmware問題,但轉咗xt2一樣咁
冇冇用xpro2既巴絲要埋佢(免費)岩既可以留個tg

有無留到位拎卡出嚟?

tg xpro2mc
攝影新手只識用電話影下相
打算買xt20
有咩需要注意
問過朋友佢地叫我去星際買
打算買xt20
有咩需要注意

點解星際
打算買xt20
有咩需要注意

點解星際

唔知呀 我都係佢地推我先知有星際呢幢嘢
打算買xt20
有咩需要注意

睇下有無壞

咩鏡

35.4

直出?

用visco執左丁屎咁多

咩鏡

35.4

Chrome ?
Shadow -2?

巴打精明
跟頂樓啲setting改
問過豐宅 & 百記
xpro 2 報11200 好似貴左

有貨咩

咩鏡

35.4

Chrome ?
Shadow -2?

巴打精明
跟頂樓啲setting改

無記錯 fuji既setting係shadow+即係愈暗?
有冇人會拍video放落mac? 啲時間會遲咗9個鐘 即係明明1點影但show出嚟就變10點...夜晚7點影,日子會遲一日嘅凌晨4點...

之前xt1以為firmware問題,但轉咗xt2一樣咁

你部MAC set咩時區
白紙一張,想買部相機遲啲去旅行影下相,budget <9000,X-t1 / X-t10 / X-t2 / X-t20四部點揀好??因為想長用,無咁多錢 同埋買咩kit好??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞