Fujifilm討論區(20) X-t2定X-t20

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
想問吓其實部GFX 50s出咗街未?

我已經喺街度見過兩個人揸住嚟玩,但好得意,我見到部機係用膠紙遮住咗個牌子
部xt20又幾好用

我已經喺街度見過兩個人揸住嚟玩,但好得意,我見到部機係用膠紙遮住咗個牌子

驚比人偷掛 想低調d

驚比人偷掛 想低調d

廠方試機,好似啲跑車咁,又係包哂膠

驚比人偷掛 想低調d

胡cf

驚比人偷掛 想低調d

胡cf

俾啲爭扎我
想問巴打門平時點過相入電腦?
用wifi過原來好q慢
usb 2.0過
定買隻3.0 card reader?

梗係買個3.0 card reader

其實佢問完自已都已經答左。
有冇打巴用緊XPRO2
有個皮座 for xpro2(唔係原裝)同62mm hood(淘寶)
有個機身蓋 鏡頭後蓋(原裝)大部分機都啱用XT 1 10 2 20

邊位巴絲要(免費) 唔想晒左擺係到
有冇打巴用緊XPRO2
有個皮座 for xpro2(唔係原裝)同62mm hood(淘寶)
有個機身蓋 鏡頭後蓋(原裝)大部分機都啱用XT 1 10 2 20

我唔介意收留你機身同鏡蓋
有冇打巴用緊XPRO2

我唔介意收留你機身同鏡蓋

Tg: lihk_tutor
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.6846577.0.0.XwpKAg&id=530493595154&_u=t2dmg8j26111

有無xt10 or xt20 巴打淘過呢個黑檀手柄

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【富士 X-T20 XT20 X-T20 专用 手柄 金属手柄 增强握持感 非原厂】¥JWi2NoL15n¥http://c.b1wt.com/h.ecRxuS?cv=JWi2NoL15n&sm=3aa67a
淘左呢個 等緊到貨 希望冇伏

睇落都覺得唔好渣 cheap 晒

咁平呢個 有d柒
有無人知23mm f1.4邊度重有得買
有35.4 入16.4好無
定入23.4 同56.2呢對

56.2必入
23mmf2呢支鏡係咪有問題既?
23mmf2呢支鏡係咪有問題既?

比人屌得好勁
有無人知23mm f1.4邊度重有得買

56.2必入

但有35.4入23.4會否不智

56.2必入

唔會 各有千秋。
35,50,85哩d焦段唔會買錯

56.2必入

有閒錢呢兩枝都必入,當儲鏡都好。
用左一日已經想左支18-55 kit 換 35.4 ....
用左一日已經想左支18-55 kit 換 35.4 ....

Why not both
1855可以去旅行用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞