Fujifilm討論區(20) X-t2定X-t20

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有無二手交易區?想收支35 1.4 有無巴打放呀?

我就係用緊xt2 16.4 35.2 90.2 好撚正

力神巴 16.4旅行長插可以不

可以 最近對焦夠近真係好好用

第四張有佛光?

成功比巴打你毒到,知唔知支16.4 e 家乜價位啊?其實我下星期應該過日本做野,果邊買會唔會平d ?

同問
呢2個月大出血

唔知咩叫佛光 純粹見到有太陽射出黎就影左
依我觀察無平,仲貴幾多下(同香港買水貨比較)
除非你搵到2手買

第四張有佛光?

成功比巴打你毒到,知唔知支16.4 e 家乜價位啊?其實我下星期應該過日本做野,果邊買會唔會平d ?

同問
呢2個月大出血

除非你搵到2手買

百記16.4 6300,分期6590
利申已訂16.4+90.2
呢度啲巴打都好有米
日日都出機出鏡
呢度啲巴打都好有米
日日都出機出鏡

唔講唔覺入富士坑一個月洗咗兩雞
好彩分期唔覺
講下窮撚淘寶野
巴打們旅遊通常帶幾多粒電
會唔會去淘寶買個usb charge + 電果d

Kingma有得起雙飛
講下窮撚淘寶野
巴打們旅遊通常帶幾多粒電
會唔會去淘寶買個usb charge + 電果d

Kingma有得起雙飛

Kingma以前sony機用過 可以丫
呢度啲巴打都好有米
日日都出機出鏡

唔講唔覺入富士坑一個月洗咗兩雞
好彩分期唔覺

真有錢

冇嫁,月光族靠分期

有35.4入16.4, 影人影景夠曬

加埋56.2/90.2 perfect池

完美裝備

邊隻性格比高
唔想心急買錯
Thx巴

買錯賣返出去都係無咗幾舊水

sure, 依家 35 極小用, 16太方便
http://www.fujirumors.com/firmware-update-x-pro2-x-t2-x-t1-ef-x500-released/

好感動 X-T1仲有update

冇買閃燈係咪唔使up
http://www.fujirumors.com/firmware-update-x-pro2-x-t2-x-t1-ef-x500-released/

冇買閃燈係咪唔使up

好似真係純粹update枝閃燈

冇買閃燈係咪唔使up

第四張有佛光?

同問
呢2個月大出血

除非你搵到2手買

百記16.4 6300,分期6590
利申已訂16.4+90.2

巴打分期16.4每個月幾多左右 我都中中地毒
cam2 xt20 6190
Xt-20 kit 已入手 各位多多指教
X-t20 kit 已入手 各位多多指教
之前Xt 1配左35定焦好似好難用
有人指點下我嗎
玩左兩星期最鐘意都係用provia影

velvia 太重口味
之前Xt 1配左35定焦好似好難用
有人指點下我嗎

用你隻腳你變焦,唔夠近就行前兩步,唔夠遠就行後兩步,我諗應該唔算好難
Xt-20 kit 已入手 各位多多指教

入鏡啦入鏡啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞