Fujifilm討論區(20) X-t2定X-t20

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
之前Xt 1配左35定焦好似好難用
有人指點下我嗎

你既所謂難用係邊方面先?
係大阪睇到xt2銀色真機,真係好型
之前Xt 1配左35定焦好似好難用
有人指點下我嗎

你既所謂難用係邊方面先?

感覺上比變焦難用,影相位置可能要企得較遠
之前無用過定焦,新手
Xt-20 kit 已入手 各位多多指教

入鏡啦入鏡啦

1024定samyang 12mm
Xt-20 kit 已入手 各位多多指教

入鏡啦入鏡啦

1024定samyang 12mm

有筆直就上10-24啦
Xt-2 kit 已入手 各位多多指教
xt20 用w126原廠電有無問題??
想買xt-2
就咁入支35.4
想一支走天涯有無問題?

Kit鏡值得入?
新手一問

x-t20 + 35.4 影人像夠唔夠用
Xpro2點睇

正,好撚正,正到飛起身。

利申已買Xpro2,之前用過XT2 加直倒

再問問,有無人想放xf27
新手一問

x-t20 + 35.4 影人像夠唔夠用

落showroom試啦
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

炒高就應該唔會既
不過支1855個價由2年前2000幾到今日都係2000幾
其他鏡都差唔多情況
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

你睇下攝影台d post最旺得宜到知咩料
唔夠一個月 有16 35 kit係手
覺得自己好癡線
唔夠一個月 有16 35 kit係手
覺得自己好癡線

真係好癲

因為轉會有budget多
好衡動
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

炒高就應該唔會既
其他鏡都差唔多情況

35.4 係lihkg同Telegram日夜吹奏下已瘋狂飆升
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

炒高就應該唔會既
其他鏡都差唔多情況

35.4 係lihkg同Telegram日夜吹奏下已瘋狂飆升

Xpro2點睇

正,好撚正,正到飛起身。

利申已買Xpro2,之前用過XT2 加直倒

再問問,有無人想放xf27

正係好撚型,本身諗住買xt20
望左一眼xpro2 之後就愛上左
想買xt-2
就咁入支35.4
想一支走天涯有無問題?

Kit鏡值得入?

同問
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

炒高就應該唔會既
其他鏡都差唔多情況

屌唔好提, 一年前望支鏡先2千4到2千6, 二手2千都收到
一年後去到3千4
愈來愈多人入富賤
D鏡價會唔會炒高晒

炒高就應該唔會既
其他鏡都差唔多情況

屌唔好提, 一年前望支鏡先2千4到2千6, 二手2千都收到
一年後去到3千4

睇黎35 2先入得過
利申:窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞