[殭屍電影] 救殭清道夫 Vampire Cleanup Department劇情討論區

1001 回覆
76 Like 6 Dislike
我覺得男女主既感情線部署得夠深刻
sor 明禎消失Babyjoin攬住佢大嗌果度,真係忍唔住笑出聲。Babyjoin真係好屎戲,好多位都令人為佢感到尷尬
sor 明禎消失Babyjoin攬住佢大嗌果度,真係忍唔住笑出聲。Babyjoin真係好屎戲,好多位都令人為佢感到尷尬

畀你地講到唔想睇
睇完

除左愛情線其他一般

明禎gfable
睇感情線啲位
一路睇一路諗
毒撚+吹氣公仔
睇感情線啲位
一路睇一路諗
毒撚+吹氣公仔

咁高質既吹氣公仔
套戲都幾垃圾...預左唔恐怖架喇,但舖排/場景都好差,曾志偉個角色多鳩如,又完全唔好笑

如果唔係港產+僵屍,票房應該得返1/3

有冇帶套
琴日特登上面書 睇下佢地今日去邊謝票 就睇個場!

套戲就一般啦 如果可以加多d殭屍野會好d

明禎好靚

星期六凱都20:50 有謝票但冇明禎,行去拎飛果陣見到恆仔行緊去巴倫紐

有冇帶套

呢個唔駛講都知答案啦

有冇帶套

呢個唔駛講都知答案啦

哩part 好笑
sivi 加無聲明禎設定真係過癮

有冇帶套

呢個唔駛講都知答案啦

哩part 好笑
sivi 加無聲明禎設定真係過癮

部機咁耐都仲有電同用到先好笑
最尾架垃圾車 張春天 唔扣安全帶就揸車
話說車頭張嘢係咪寫住"生人勿近"?
睇完鍾意左隊長

睇完番到屋企開始追緊狼王子

睇完wiki 8-18集都有佢
睇完鍾意左隊長

睇完之後更愛佢
之前已經有留意佢
今次徹底迷上左佢
睇完鍾意左隊長

睇完之後更愛佢
之前已經有留意佢
今次徹底迷上左佢

好想開討論post瘋狂討論隊長

平時同D fd吹開水 話短髮既女仔 點都不了

睇完套戲之後,明禎真係我見過一隻手之內 短髮都好撚正既女仔

短髮+虎牙

無眼淚
套戲都幾垃圾...預左唔恐怖架喇,但舖排/場景都好差,曾志偉個角色多鳩如,又完全唔好笑

如果唔係港產+僵屍,票房應該得返1/3

呢樣真
有笑位+為睇女主角入場=都算唔錯啦
男主角d 戲好唔掂
睇完鍾意左隊長

睇完之後更愛佢
之前已經有留意佢
今次徹底迷上左佢

好想開討論post瘋狂討論隊長

平時同D fd吹開水 話短髮既女仔 點都不了

睇完套戲之後,明禎真係我見過一隻手之內 短髮都好撚正既女仔

短髮+虎牙

其實點解佢叫隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞