[殭屍電影] 救殭清道夫 Vampire Cleanup Department劇情討論區

1001 回覆
76 Like 6 Dislike

我係陳冬冬,冬天個冬
希望睇番CUT左個D
例如回憶有PART係明禎單手搭住BABYJOHN唔知做咩,好似冇出現過

詹瑞文直情比人cut到得10秒
希望睇番CUT左個D
例如回憶有PART係明禎單手搭住BABYJOHN唔知做咩,好似冇出現過

下有詹瑞文咩
我真係唔記得
小花,曾志偉,歐錦棠仲出現得多過佢wo咁
希望睇番CUT左個D

下有詹瑞文咩
我真係唔記得

賣粥佬
揀左朗豪坊謝票場黎睇
希望睇番CUT左個D

下有詹瑞文咩
我真係唔記得

賣粥佬

原來係佢黎
今晚開始作陳冬冬同張春天,VCD既後續
試下睇反應,聽日出。

就係好似冇哩到

就係好似冇哩到

我都覺好似無,如果係練功既話,明禎無理由換左正常既衫架麻
加油,你一定可以既
加油,你一定可以既

今晚開始作陳冬冬同張春天,VCD既後續
試下睇反應,聽日出。

期待
明禎 fans 報到
剛剛睇完,其實我覺得呢套野有點似當年謝霆鋒同馮德倫套2002

有無人知個時明禎拍呢套野既時候跌親受傷仲入埋院
明禎 fans 報到
剛剛睇完,其實我覺得呢套野有點似當年謝霆鋒同馮德倫套2002

有,滑板
明禎 fans 報到

有,滑板

果陣仲坐左一排輪椅,抖左兩星期
我都記得呢單新聞
點解屯門個兩間d場咁疏
套戲似啲學生作品咁

條愛情線有啲老套

男主啲演技發揮得唔好

狂舞同葉問佢都做得幾好

係班老戲骨救返套戲

如果套戲唔加條愛情線

重點講打殭屍

將班友講到職業特工隊咁

應該會引人入勝啲

支持香港電影

職業特工隊 但我同意咁實好睇好多,浪費左個setting
得罪講句,套戲題材唔係賣殭屍,林明𤦹同錢小豪,實無咁多人睇
導演同編劇仲好幼嫩
點解屯門個兩間d場咁疏

睇下呢個網幫唔幫到你
http://wmoov.com/movie/showtimes/34215
早幾日睇完 印象最深刻喺男主角d戲柒到唔敢睇
同女主角幾靚 一開始見到話最後嘅茅山道士以為好多術法睇 原來淨係識貼符 成套戲打鬥又唔掂 睇得出佢重點放落愛情度 但男主角d戲破壞晒

有冇巴打追緊

https://www.facebook.com/%E7%8E%8B%E5%A4%A9%E9%80%B8-298007653596115/

試作了少少

有冇諗住po講故台?

未必有幾多人睇,因為都要鍾意電影既人先知講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞