上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
有腦唔洗做狗
獨立調查委員會都冇用,係一定要重組警隊
唔好意思阻你一下
代友出post

我地係一班後勤支援既絲打手足
我地黎自各唔同階層及背景, 但都有一個共通點 就係俾深藍屋企人趕走左
而家用緊有限既錢租地方住

我地想將所有黑警惡行及證據整合, backup及翻譯做英文 希望全世界知道香港警察既醜惡

請幫幫我地channel subscribe 下同埋幫手增加like view數 同埋分享出去各唔同既國際channel, 唔該晒各位真香港人既支持

https://www.youtube.com/channel/UCWGeZMKEf_aZSD4LZ611mcg
愛你
但禍及妻兒
你只能接受
成立都冇用
要解散警隊
屌你老母 唔係答問題就躝

死警犬 咪撚諗住洗白 死全家啦撚樣
推能爆
無論無咪洗白

Never Forget
Never Forgive
你企出來都應該無乜用 只會被排擠
除非真係有堅料爆大鑊

隨時份工都無埋 所以我都理解

有朝一日清算黑警 都可能要無犯事的警員留守崗位教導新一代警察成長

另外問 係咪真係有 tier14 呢個稱呼?

中國武警混入,係警隊內部係
好堅?/聽聞有?/未聽過?
樓主你講得好撚啱。你哋警隊係一個群體,所以無論你有幾咁無辜,冇上到前線燒煙,冇係新屋嶺打犯。你始終都俾你嗰班好同事連累,你依然係一隻過街老鼠死黑警,永遠都洗白唔到。所以就算你俾人起底搞全家都係你抵死,你係預咗咁樣。
最後,屌你老味死黑警
世界那麼大
不用這樣小
黑警死全家
push
tldr
唔使講咁多啦,咩策略出錯全部bullshit

第一,警隊係14後一早成為共產黨旗下既兵,你有幾可見共產黨同你講道理?佢地係以武服人既

第二,咩上級幫下級,越上層越腐敗,上層人有權有勢,自然扭曲左價值觀,連鬼佬既人格都可以扭曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞