上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
凡係揮過棍既射過子彈既全撚部揪出來
還眼既還眼 填命既填命 食煙既食煙
白衫高層有份煽動前線情緒既全部充公身家
更甚幾全個警察起薪點調到最低工資
係要同心既就學人地烏克蘭部隊出來一齊跪低認罪俾全港人指罵

解散現有警隊係必須
重組返有良心,覺得警隊變質既真警察返來
你地肯咁做香港人咪再諗下原唔原諒警隊
不過到呢刻都仲係覺得自己係企係正義果邊就算鳩數啦
推到俾樓豬同事睇
跟本冇被迫呢樣野
講得好好
希望你片野令黑警反省
希望黑警有心機睇哂你呢篇野
大家記著講過永不原諒香港警察
上得嚟開poat,除左831
仲有新屋嶺!

到底有冇人被強姦
係就爆多啲料啦
黑警真係一句錯都冇認過
記得6月中仲有人講警察有好人 做人做狗自己揀
到今日已經冇人講了 黑警死全家都還唔撚清阿
辭職做返個人啦
放血
等重練啦屌
依篇長文真係好有意思,但最怕係返黑警唔係太識字,亦冇心機睇文,就曬曬你嘅心機
叫返你一聲啊sir
支持警察 跳樓自殺
所以佢都認咗自己係黑警
其實佢爆料又好 咩都好 要清算佢都走唔甩 佢應該都心知肚明先出黎講野 大家都知
暴政俾嘅獨立調查只會係虛有其表
做唔做到嘢大家心知肚明
最後嘅結局只會係光復成功後嘅大清算

身為警隊一分子又唔阻止啲黑警同旁觀欺凌嘅人冇分別
係默許緊佢地施暴
全部警察都走唔甩 唔理你係黑定冇咁黑

得4種情況唔洗面對清算
1.儲定料做義五仔
e.g. mark低咩名咩number幾時出過咩行動有咩暴行(最好有埋相關live fc)呢個自己喺屋企搵紙寫低再攝落床下底都得啦 最低風險嘅做法/直接backup啲行動紀錄(雖然有可能個紀錄係做過手腳) 高風險但可信性高過另一個方法 自己衡量
2.諗辦法證明自己唔係淨係得把口講自己無辜想逃避大清算又冇對成場運動作出貢獻
3.辭職/轉去其他紀律部隊
4.自願承受雙倍(爆人一隻眼就還兩隻)對香港人做過嘅暴行以表自己真心悔改 【僅適用於黑警 藍絲廢老黑社會就去坐監啦】
自己揀
我冇嘢講
動之以情,說之以理.希望有內部既人可以share去D警察group,未必喚醒到班黑警,但至少希望佢地下次打人之前會諗下篇文,落手細力D
尊重良心好警察
希望你用你自己一分力去影響身邊人
冇一個係無辜!
勸樓主快啲轉行
咁有幾多武警加入?出去前有無啪藥?
希望你成為一個好的警察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞