上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
多謝你上連登去勸果班黑警喎
但後果同777事隔幾個月先肯講撤回一樣
一切都太遲
我應承過, 我永遠唔會原諒香港警察
被打傷被射傷被性侵嘅手足, 因為反送中而死嘅義士, 721唔見人, 831打死人
我永遠唔會忘記一大班嘅死傷者
香港警察先至係暴徒
以血還血, 以眼還眼, 以命填命
一係督灰再走 一係死全家
唔好以為打一篇野可以洗到白
你一日未離職 一日係警隊 你都係死黑警 你自己都識講一個警員做嘅嘢係影響成個警隊
唔該你快撚啲辭職啊屌你老母死黑警
係咪即係間接認左普通話同事唔係正規同事
點睇武警撈part time先? 咪話冇証據啦心照。
趁仲未完全失去良知, 爆料+辭職啦
咁你唔同傳謀講?
樓主求下你答下啦到底好早送去瑪嘉烈嗰7個有幾早送?係咪就係坊間見到荔枝角送嗰7個
樓主講得啱
不過勸喻樓主可以既話盡快辭職啦
係集體責任架啦而家
收皮啦 依家先割蓆
仲講咩721啊 依家死左人仲要講大話
黑警死全家 禍必及妻兒
做磨心,只係一個有落臺階嘅說法。依家大家已經不會咁叫。因為黑警已經沒有公信力、明顕係暴徒。

一竹搞打一船人?係。但我已經做不到理性一些去對黑警。

我昨天在馬會見到有黑警,一d廢人同佢講撐警,條藍衣黑警多謝多謝廢人。我企在黑警身後等人,廢人走了,我話: 撐警?傻架?做啱先話撐啫!條黑警轉身,我啤翻佢轉頭。

呢d已經係好基本對黑警嘅做法。
林鄭已將香港警隊斷送,市民對警察信任已徹底崩潰,真心覺得有需要解散重組才能重建信任,當中仇恨真係幾十年都未必化解到
竟然睇曬
唔理乜嘢顏色,就算一個色盲既人都能分出黑白啦
香港警察用咗幾十年建立嘅形象俾警察自己一舖清袋 全香港最低賤嘅職業就係警察
剩問一句,宜家派左幾多公安解放軍落黎扮警察扮速龍?
今次唔係市民全滅就係黑警死全家 mon po狗睇清楚
無論今次運動我地贏定輸都一定唔會放過你地 我地贏既話你地好彩 仲有機會係枱面上用法律解決 好自為之
其實佢好早有答 認埋黑警 你可以屌 但唔好鳩嗡 事實歸事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞